Szójakockából mi finomat tudnék főzni?
Úgy tudom a tofu és a szója ízetlensége miatt húspótló étel, vagyis olyan ételeket lehet belőle készíteni, mint amit húsból szokott az ember.
Fél-egy napi beáztatás mellett lehetne pácolni is a kockákat, mint a húst?
Vagy vannak valahol jó receptek, amihez nem kell olaj? (nem szeretnék olajat használni hozzá)
Igen, pácolás után akármilyen friss, zöldséges húsreceptbe mehet helyettesítőnek. Sok ázsiai stílusú ételhez jól passzol, ha a többi alapanyag (halszósz, chilipor, szójaszósz) megvan, akkor párolj brokkolit, juliennere vágott répát, paprikát, bokchoit, ami kéznél van, és használj olíva- vagy szezámolajat a főzéshez.
Egyetemista fiú vagyok és az ilyen receptek (főleg tofu) mozdítottak ki az unalmas "hétköznapi" főzések világából, szóval ne higgy a hülyéknek akik szerint hús és három liter zsír nélkül nincs finom étel.
Semmilyet! Az étel finomságához semmi köze a szójakockához!
A szójakocka csak tömegnövelő a kajákban, semmi más életteni vagy gyakorlati haszna nincs!
Valóban, "hús és három liter zsír nélkül" is van finom étel, de azokat sem szójakockából csinálják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!