Sűrített paradicsomból, hogy kell gyorsan paradicsomszószt készíteni? (tésztához)
reszelj egy kisfej hagymát, egy ek oljon párold meg. erre tedd a fél kiló pürét,jól keverd át és hagy egyet forrni. izesíts fűszerekkkel, bazsalikom, oregano, kis bors.
cukor csak ízlés szerint, ha savanyúnak találod.
én tésztához nem szoktam lisztes sürítést alkalmazni.
olaszos, kellemesen pikáns lesz a hagymától és a fűszerektől. ha nagyon sűrűnek találod, kis vízzel beállíthatod a kellő állagot.persze, ha szereted egy-két gerezd fokhagymát is tehetsz bele présen átnyomba, vagy reszelve.
Úgy csinálom én is, mint az első válaszoló.
Egy szál zeller-zöldet szoktam még belefőzni.
Kellemes, kissé pikáns ízt ad neki.
Persze, a Ti vastag rántásotokkal biztosan egészséges lesz...
egyértelmű, hogy a kérdező valami könnyű, (esetleg fogyós , vagy más okból keres)paradicsoszószra gondolt.
nagyon ésszerű a lepontozás, gondolkodás nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!