Hogyan kell az igazi paradicsomból lévő paradicsomszószt készíteni?
Figyelt kérdés
2011. máj. 12. 21:17
2/3 anonim válasza:
Ha a belinkelt recepthez nem találsz napon érlelt paradicsomot (mert nem találsz) akkor megoldás, ha összevágod a paradicsomot, és puhára főzöd. A végén lepaszírozod, hogy a héj és a mag ne maradjon benne.
Lustáknak jól felszerelt konyhával egyszerűbb a paradicsomot lezavarni a gyümölcscentrifugát, már csak sűrűre kell főzni a levét és ízesíteni. :)
3/3 anonim válasza:
Ha találsz napon érlelt paradicsomot, akkor is a 21,54-nél a tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!