Spórolni hogyan?

Figyelt kérdés
30000bol hogy lehet kijonni egy hónapban 1 kutya 1 macska 1 gyerek és 2 felnőtt? Ez mind a kajára, valami olcsó kaja tippek stb jöhetnének. Albiba vagyunk és egy kis falucskaban egy Coop van semmi más de az se olcsó. Valaki tudna segíteni hogy csináljam?

#spórolás #kevespenz
2016. nov. 7. 22:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
100%

tegnap 22:20-es:

Két kérdés:

1. Hol élnek ezek az emberek - egy kis faluban vagy Pesten?

2. Ha ennyi mindenre futja nekik ilyen kevés pénzböl, akkor beírhatnád egy havi étrendjüket, hogy mások is tanulhassanak belöle.

2016. nov. 9. 07:26
 62/71 anonim ***** válasza:
55%
attól még szegények voltak.albérletbe gyereket szülni felelőtlenség.főleg úgy,hogy nincs is esély kitörni,sőt,számolni kellett volna pl.egy ilyen helyzettel,mint ami most van.betegség,munkanélküliség,stb.akkor is kevés volt az összjövedelmük.biztosan jó lesz a gyerekeknek,mikor szeretnének csokit,banánt,stb,kérni a boltban és nem telik rá.Rengeteg ilyet látok a közértekben .Személyesen tudom,hogy milyen rossz,hogy nem mersz áthivni barátnőket,mert nincs plusz kaja,amivel megkináld őket,nincs nyaralás,nincs jó ruha,nincs külön sport,stb.én igy nöttem fel,keserves volt,hogy a falatot is számolni kellett,hogy jusson a testvéremnek is.És nem,nem volz cserébe szeretet,boldogság,hiszen a napi nélkülőzés gondterhelté tesz,idegessé,sőt olykor szinte gonosszá.És hálás sem vagyok a szüleimnek,akik kb,olyanok ,mint a kérdező,hogy ilyen körülményekre szültek meg minket.Ebben a szegénységben továbbtanulni is rettentő nehéz.mikor éhes vagy,alultáplált,szegényes a ruházatod,stb,inkább elmész dolgozni szakképesités nélküli munkára,csak,hogy élj egy kicsit.
2016. nov. 9. 11:14
 63/71 anonim ***** válasza:
29%

".És nem,nem volz cserébe szeretet,boldogság,hiszen a napi nélkülőzés gondterhelté tesz,idegessé,sőt olykor szinte gonosszá."

Nem! Gonosszá, és a szeretet nem értékelővé csak a saját gonosz természeted tesz! Semmi más!

És mielőtt valaki megkérdőjelezi, hogy tudom miről beszélek, elárulom: Én is szegény ember vagyok. Volt már olyan nap az életemben, hogy szó szerint semmit még üres kenyeret sem) ettem.

És ettől még örülök, hogy élek. És örülök annak, hogy legalább anyai nagymamámtól szeretet kaptam. Hogy más embertől gyerekkoromban nem, az meg az anyagiaktól független.

2016. nov. 9. 18:59
 64/71 A kérdező kommentje:
KB 1-2 hónapig kell ebből kijonnunk mert elkell koltoznunk az alberletbol mert felujitjak így vissza kell koltoznunk ahol lesz "saját haz" de onnan végképp nincs munka csak 3 óránként jár a vonat és ha mondjuk délutános lenne a párom elmenne délelőtt 10kor és hajnali 1re érne haza...
2016. nov. 10. 17:28
 65/71 A kérdező kommentje:
Épp az mri re vár azért van itthon, utána eldol h műtik vagy nem. Krumplis dolgokat imádja szerencsére és kutya az a maradékot megkapja a macska tud egereszni őket nem luxus dolgokkal etetem... A gyereknek van bebikaja meg a rokonok küldenek neki bebikajat, én főtt ételre gondoltam h amit olcsón ki tudok hozni. Köszönöm mindenkinek a válaszokat :) bár van aki inkább magában tarthatta volna, aki szerint a gerincserv nem nagy gond azt kívánom élje át... Nem vallom magam szegénynek mert a szegénység ott kezdődik hogy nincs minden nap kaja az asztalon, én ateltem volt h 2 napig nem ettünk semmit kiskoromban csak ha anya sütött egy kenyeret azt is 2napig pusztán vagy rántott levest. Csak gondoltam olcsó kiadós kajákat irhatnatok. Köszönöm
2016. nov. 10. 17:55
 66/71 anonim ***** válasza:
2016. nov. 10. 18:14
 67/71 anonim ***** válasza:
2016. nov. 10. 18:15
 68/71 anonim ***** válasza:
56%
1-2hónapig kell ebből kijönni, utána még ennyi sem lesz, mert már most megmagyarázod hogy miért nem fogtok dolgozni.
2016. nov. 10. 21:33
 69/71 A kérdező kommentje:
Annyit írtam h onnan nehezebb a bejárás bárhova is, azt nem mondtam h nem fogunk dolgozni. Nem vagyok annyira debil, hogy ne a gyereket nézzem... Istenkem nagyon kicsi az a kerítés...
2016. nov. 10. 21:35
 70/71 anonim ***** válasza:
85%
légyszi ne adjatok a kutyának rendszeresen krumplit, az mérgező neki. valamint ha már maradékon él (ami amúgy nagyon rosszat tesz neki, mivel máshogy áll össze egy ragadozó állat szervezete), akkor legalább próbáljatok neki fűszertelen kajákat adni, mert az is borzasztó hatással van rá. ilyen körülmények között én amúgy is elajándékoznám az állatokat, oké, hogy szeretitek, és ők is a család része, de ez nekik kínzás, és ha igazán szeretitek, a legjobbat akarjátok nekik.
2016. dec. 12. 20:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!