Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy tudnek jobban sporolni?...

Hogy tudnek jobban sporolni? Illetve min?

Figyelt kérdés

Irnatok recepteket? De olyanokat, amik nem szenhidrat (elsosorban krumpli) alapuak. Krumplit szinte egyaltalan nem fogyasztok. Barna rizst es tesztat,de csak kb 4-5 evokanallal, melle szinte mindig zoldsegeket eszem es minimal hust. Nem vagyok vega, de 60%-ban zoldseg, amit elfogyasztok, foleg egeszsegugyi okok miatt feher lisztes dolgokat sem fogyaszthatok. Kremes, szoszos dolgokat szinte teljesen kizartam, olajat es zsirt is ritkan hasznalok, nem fuszerezek semmit, igy egeszsegesebb. Csak mar nem tudom, ram ferne a valtozatossag.

Igazabol kerdesem nem csak az etelekre vonatkozik,de foleg azokra, most probalok elindulni az eletben es sporolni. A rezsim az fix, tehat vizen meg a futesen nem kell. Egyedul az aram az ami nem fix.

2013. okt. 5. 14:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy ha ennyi zöldséget fogyasztasz, akkor miért drága az étkezésed?

A legtöbb zöldség-gyümölcs olcsón kapható.

Így egyébként nehéz recepteket írni, hogy kb. semmit sem fogyasztasz, csak zöldséget, zöldséggel. Én magam vegetáriánus vagyok, de tésztát, rizst, tejtermékeket (így pl. krémes ételeket), fogyasztok. De ha ezeket kizárom, nem nagyon tudom, mi marad. Sima zöldséglevesek (ezt most végigpróbálhatod 50 fűszerrel és 20 zöldséggel), töltött zöldségek, párolt zöldségek, barna rizzsel/teljes kiőrlésű tésztával kombinált zöldségek valamilyen sovány szósszal...

2013. okt. 5. 14:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Csinalhatsz zoldborsoporkoltet rizzsel, tojasporkoltet vagy rizzsel vagy hosszumetelttel, esetleg szecsuani csirkemellet rizzsel, abba jo sok zoldseg kell a fuszerezes pedig csak so es keves hus viszonylag es megis laktato es finom
2013. okt. 5. 15:46
 3/6 anonim ***** válasza:

De bármilyen zöldségből tudsz pörköltet: karfiol, zöldbab, borsó, cukkini

Ugyanezeket lehet nemcsak párolni, kirántani is tudod

Szinte mindegyikből készíthetsz főzeléket is, valami kis feltéttel

Vagy bármelyik megfőzöd (párolod), összetöröd/turmixolod és amikor már kihűlt, ugyanúgy, mint a darálthúsból készíthetsz fasírozottat is.

Tojásból nemcsak tojáspörköltet, de kismillió változatban van fent a neten tojás-saláta, a legkülönbözőbb öntetekkel, formában és ízesítésben. Olcsó és laktató.

2013. okt. 5. 16:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Szoszos kajakat is irhattok, marmint, ami otthon elkeszitheto, es nem igenyel cukrot vagy tulzott mennyisegu olajat. Csak ugye a szoszos kajakhoz altalaban sok teszta kell,nem? Ehetek,de csak lassan felszivodot (barna), es nem sokat. Koszi az eddigieket.
2013. okt. 5. 16:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Paradicsom-szósz, meggy-szósz

Fokhagymás-tejfölös mártás, gombamártás, sajtmártás, vadas-mártás, persze a net-en még találsz kismilliót, ha beírod google-ba hogy mártások

Ezt nemcsak tésztákra, de pl. főtt rizs (akár normál, akár barna) használhatsz, de én még azt is el tudom képzelni, hogy csak síma sós vízben megfőzött (akár megtört, akár nem) krumplira is rászedheted és jó étvágyat hozzá!

2013. okt. 6. 07:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Én mondjuk fűszerezném az ételt, máris egy kaja lesz ötféleképpen.
2013. okt. 6. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!