Nem tudok spórolni, illetve ha meg is próbálok nem sikerül mert mindig van valami, ami csábít. Hogyan szokjak le erről a rossz tulajdonságról?
Figyelt kérdés
Most még nem akkora baj ez, de később ha saját háztartásban fogok élni, akkor az lesz. A fizetésem nem nagy, meg igyekszem is félretenni minden hónapban valamennyit és ez sikerül is, de szerintem tudnék még jobban spórolni ha akarnék.2012. júl. 28. 13:38
1/11 anonim válasza:
Mindig hagyd rajta a bankszámládon x összeget és ahhoz soha ne nyúlj. Vagy nyiss ilyen célra egyet. Nekem ez bevált.
2/11 A kérdező kommentje:
Kézre kapom a pénzt, a számlám egy ideje nem használom, nem is fogom sztem.
2012. júl. 28. 13:48
3/11 anonim válasza:
Attól még betehetsz egy bizonyos összeget akár oda is.
4/11 anonim válasza:
Akkor vegyél egy olyan perselyt, amit csak konzervnyitóval lehet felnyitni. Ez a tutibiztos módszer neked. :)
5/11 anonim válasza:
Én a pénzt volt h anyámnak adtam oda megőrzésre,és kértem ne adja ide csak ha vészhelyzet van.Igy könnyebb volt mert lebeszélt volna ha feleslegesen hozzá akarok nyúlni.De szerencsére nem akartam elég jól megtudom állni.
6/11 A kérdező kommentje:
A persely nem rossz ötlet! Észvettem, hogy sokszor "idegemben" vásárolok, így oldom a stresszt. És valóban, ilyenkor jobban érzem magam.
2012. júl. 28. 13:56
7/11 A kérdező kommentje:
A számlát azért nem használom, mert képes lennék még onnan is költeni.. Ide önuralom kell, vagy valami més módszer stressz levezetésére. Veszek egy boxzsákot! :P
2012. júl. 28. 13:58
8/11 anonim válasza:
Vegyél akkor perselyt,a 300 Ft.-os boltba is lehet kapni, talán az segít.
9/11 anonim válasza:
ne legyen nálad egyszerre sok pénz, mindig annyi, amennyit szükséges elkölteni (élelmiszer, stb) + valamennyi, hogy azért mindig legyen nálad, ha baj van és kell. ha nincs nálad sok pénz, nem költöd el.
10/11 Pendulum92 válasza:
Valami negatív dolgot vetítesz ki a pénzre. Ezért állandóan szabadulnál tőle.
Rá kéne jönni mi az amit a pénz elköltésével meg akarsz oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!