Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudok spórolni, illetve...

Nem tudok spórolni, illetve ha meg is próbálok nem sikerül mert mindig van valami, ami csábít. Hogyan szokjak le erről a rossz tulajdonságról?

Figyelt kérdés
Most még nem akkora baj ez, de később ha saját háztartásban fogok élni, akkor az lesz. A fizetésem nem nagy, meg igyekszem is félretenni minden hónapban valamennyit és ez sikerül is, de szerintem tudnék még jobban spórolni ha akarnék.
2012. júl. 28. 13:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mindig hagyd rajta a bankszámládon x összeget és ahhoz soha ne nyúlj. Vagy nyiss ilyen célra egyet. Nekem ez bevált.
2012. júl. 28. 13:43
 2/11 A kérdező kommentje:
Kézre kapom a pénzt, a számlám egy ideje nem használom, nem is fogom sztem.
2012. júl. 28. 13:48
 3/11 anonim ***** válasza:
Attól még betehetsz egy bizonyos összeget akár oda is.
2012. júl. 28. 13:51
 4/11 anonim ***** válasza:
Akkor vegyél egy olyan perselyt, amit csak konzervnyitóval lehet felnyitni. Ez a tutibiztos módszer neked. :)
2012. júl. 28. 13:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Én a pénzt volt h anyámnak adtam oda megőrzésre,és kértem ne adja ide csak ha vészhelyzet van.Igy könnyebb volt mert lebeszélt volna ha feleslegesen hozzá akarok nyúlni.De szerencsére nem akartam elég jól megtudom állni.
2012. júl. 28. 13:54
 6/11 A kérdező kommentje:
A persely nem rossz ötlet! Észvettem, hogy sokszor "idegemben" vásárolok, így oldom a stresszt. És valóban, ilyenkor jobban érzem magam.
2012. júl. 28. 13:56
 7/11 A kérdező kommentje:
A számlát azért nem használom, mert képes lennék még onnan is költeni.. Ide önuralom kell, vagy valami més módszer stressz levezetésére. Veszek egy boxzsákot! :P
2012. júl. 28. 13:58
 8/11 anonim ***** válasza:
Vegyél akkor perselyt,a 300 Ft.-os boltba is lehet kapni, talán az segít.
2012. júl. 28. 14:02
 9/11 anonim ***** válasza:
ne legyen nálad egyszerre sok pénz, mindig annyi, amennyit szükséges elkölteni (élelmiszer, stb) + valamennyi, hogy azért mindig legyen nálad, ha baj van és kell. ha nincs nálad sok pénz, nem költöd el.
2012. júl. 28. 15:00
 10/11 Pendulum92 ***** válasza:

Valami negatív dolgot vetítesz ki a pénzre. Ezért állandóan szabadulnál tőle.

Rá kéne jönni mi az amit a pénz elköltésével meg akarsz oldani.

2012. júl. 28. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!