Mi lehet a baja? Fél, hogy rossz apa lenne?
Mostanában többször jön szóba a gyerek dolog, mert én mindig is akartam több gyereket is. 3-4 éve már beszéltünk erről de ő még nem szerette volna, azt mondta, hogy várjunk még pár évet. Most megint elkezdtünk beszélni erről és azt mondta, hogy nem mer gyereket vállalni de azt nem mondja, hogy miért. Arra gondoltam, hogy talán azért mert kiskorában a szülei rosszul bántak vele, mindig mindenért megverték, kiabáltak és veszekedtek vele... nem szerették, árvaházba került utána pedig nevelőszülőkhöz de ott sem volt túl jó élete. Néha észreveszem, hogy erőszakos másokkal és néha azt hiszi, hogy ártani akarnak neki az emberek, gondolom tudat alatt így védekezik. Egy pszichológussal kéne beszélni? Vagy megváltozik magától? Esetleg más lehet a baj? Nekem nem mondja el, hogy miért fél. Amikor felhozom ezt a témát akkor látom rajta, hogy nyugtalan, ezért nem sokszor beszélünk róla.
30/F
27/N
Pedig ezt meg kéne beszélnetek.
Keress valakit akit tisztel, bízik benne és az beszéljen vele erről. Hátha neki elmondja mi a valódi ok.Utána neki is könnyebb lenne.
Szerintem az alapvető gond nem a gyerektéma, hanem az, hogy nem nyílik meg neked. Egy kapcsolat alapja a bizalom. Szóval, ha ez nincs meg, akkor mire alapozni a kapcsolatot, pláne egy gyereket?
Az ok lehet az is, amit te írtál, a rossz gyerekkor. Vagy nem te vagy az, akitől gyereket akar. Vagy egyszerűen, a mai világba nem akar gyereket, mert totál bizonytalanság ez az egész anyagilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!