Spórolni hogyan?
Mekkora gerinctelen féreg vagy előző!
Ezt nem te írtad?! ""Kutya elajándékoz, vagy menhely, esetleg elaltat,"
Most meg letagadod!
"Nem mondtam, hogy altassák el... csak leírtam néhány módod hogyan SZABADULHATNAK meg tőle"
Egyszerűen egy gusztustalan féreg vagy!
Válasz azoknak, akik szerint nem lehet 30 ezerből megélni.
Házaspár, nyugdíjasok. Havonta 25-30 ezerből gazdálkodnak étel tekintetében. Plusz van egy háziállatuk macska, szobában tartott, így egeret nem eszik :)))
Na mármost.. A hölgyemény minden áldott nap rendes ételt főz, levest és főételt. A leves több napra szól, a főétel pedig minden nap változó.
Hétköznap főzelék kerül az asztalra, hét végén pedig egyik napon húsos étel. Megélnek. Nem éheznek.
Nos? Lehet fröcsögni és hitetlenkedni.
Beosztással és ésszerűen, megfogva a forintokat lehetséges. /2 felnőtt és egy macsek./
"ma munkaerőhiány van. mindenki aki akar az tud is dolgozni." (15-ös válasz)
Hol élsz Te?
"Jól mondja. Ő biztos a fővárosban él. Faluhelyen vagy vidéken nincs munkaerő hiány."
Nyugi, a Fővárosban sem. (Én ott élek.)
"ilyen csoróságra gyereket vállalni esztelen és önző dolog volt.Nálunk egy heti bevásárlás többe kerül."
Ahogy látom, nem fogtad fel a kérdést: AMIKOR gyereket vállaltak, akkor nem ennyi volt a jövedelmük, többek közt, mert a férj nem volt beteg és rendesen keresett, amiböl meg tudtak élni, és fizetni tudták, amit vállaltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!