Spórolni hogyan?

Figyelt kérdés
30000bol hogy lehet kijonni egy hónapban 1 kutya 1 macska 1 gyerek és 2 felnőtt? Ez mind a kajára, valami olcsó kaja tippek stb jöhetnének. Albiba vagyunk és egy kis falucskaban egy Coop van semmi más de az se olcsó. Valaki tudna segíteni hogy csináljam?

#spórolás #kevespenz
2016. nov. 7. 22:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim válasza:
42%
Ez igy van!! Egyetértek az utolsóval!! Ti nem is segitettek, csak okoskodtok. Aki meg a kutyával van megáldva hogy altassák el, az egy szívtelen senki!
2016. nov. 8. 20:44
 52/71 anonim ***** válasza:
60%
Nem mondtam, hogy altassák el, pusztán felsoroltam néhány módot amivel meg lehet tőle szabadulni... és nem szívtelenség csak abból indultam ki, ha nekem lenne 30ehrem kajára, és a gyerekemet ebből kellene baba korában nevelnem... miközben én is meg a párom is eszik, ebbe rohadtul nem fér bele a kutya... dehát kinek a pap kinek a papné... látom sokatoknak fotosabb egy kutya mint egy gyerek... majd ha a sajátotokról lesz szó, megnézném hogy gondolkodtok... lemerném fogadni hogy a legtöbben kitennétek a kutyát az út szélére... csak álszenteskedtek itt...
2016. nov. 8. 21:13
 53/71 anonim ***** válasza:
45%

Mekkora gerinctelen féreg vagy előző!

Ezt nem te írtad?! ""Kutya elajándékoz, vagy menhely, esetleg elaltat,"

Most meg letagadod!

"Nem mondtam, hogy altassák el... csak leírtam néhány módod hogyan SZABADULHATNAK meg tőle"

Egyszerűen egy gusztustalan féreg vagy!

2016. nov. 8. 22:15
 54/71 anonim ***** válasza:
66%

Válasz azoknak, akik szerint nem lehet 30 ezerből megélni.

Házaspár, nyugdíjasok. Havonta 25-30 ezerből gazdálkodnak étel tekintetében. Plusz van egy háziállatuk macska, szobában tartott, így egeret nem eszik :)))

Na mármost.. A hölgyemény minden áldott nap rendes ételt főz, levest és főételt. A leves több napra szól, a főétel pedig minden nap változó.

Hétköznap főzelék kerül az asztalra, hét végén pedig egyik napon húsos étel. Megélnek. Nem éheznek.

Nos? Lehet fröcsögni és hitetlenkedni.

Beosztással és ésszerűen, megfogva a forintokat lehetséges. /2 felnőtt és egy macsek./

2016. nov. 8. 22:20
 55/71 anonim ***** válasza:
31%
ilyen csoróságra gyereket vállalni esztelen és önző dolog volt.Nálunk egy heti bevásárlás többe kerül.
2016. nov. 8. 23:06
 56/71 anonim ***** válasza:
62%

"ma munkaerőhiány van. mindenki aki akar az tud is dolgozni." (15-ös válasz)

Hol élsz Te?

2016. nov. 9. 00:02
 57/71 anonim ***** válasza:
94%
Jól mondja. Ő biztos a fővárosban él. Faluhelyen vagy vidéken nincs munkaerő hiány.
2016. nov. 9. 00:04
 58/71 anonim ***** válasza:
47%

"Jól mondja. Ő biztos a fővárosban él. Faluhelyen vagy vidéken nincs munkaerő hiány."

Nyugi, a Fővárosban sem. (Én ott élek.)

2016. nov. 9. 00:26
 59/71 anonim ***** válasza:
55%
Én is. Itt meg van, és egész Bp-en kül. szakmákban, m.helyen.
2016. nov. 9. 04:06
 60/71 anonim ***** válasza:
65%

"ilyen csoróságra gyereket vállalni esztelen és önző dolog volt.Nálunk egy heti bevásárlás többe kerül."

Ahogy látom, nem fogtad fel a kérdést: AMIKOR gyereket vállaltak, akkor nem ennyi volt a jövedelmük, többek közt, mert a férj nem volt beteg és rendesen keresett, amiböl meg tudtak élni, és fizetni tudták, amit vállaltak.

2016. nov. 9. 07:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!