Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Szerintetek tudnék így spóroln...

Szerintetek tudnék így spórolni a zöldségek, gyümölcsök árán?

Figyelt kérdés
Na szóval a minap a levesbe készítettem elő a zöldségeket és 1 kiló sallang (levél, héj, torzsa stb) keletkezett amit ugyan a zöldségek árával kifizettem, de kuka lett a vége, ezáltal ez pazarlás szerintem. Arra gondoltam mi lenne, ha ezt a sallangot nem velem akarnák megfizettetni? Ez napi szinten tök sok pénz. Azaz a karfiol leveleit mérlegelés előtt leszednèm. Sőt továbbmegyek: a brokkolit torzsájától megfosztanám, barackot kettészedném és kimagoznám, az almát, krumplit meghámoznám stb.. És így, kevesebb súlyt, a lényeget fizetném csak ki. Mondjuk talán furán néznének hogy mit csinálok ott a zöldségespultnál késsel a kezemben.. Szerintetek?
2015. júl. 25. 21:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Lopod :D
2015. júl. 25. 22:00
 2/21 anonim ***** válasza:
94%
Szánalmas...
2015. júl. 25. 22:04
 3/21 tetro ***** válasza:
100%
szerintem jól nézne ki a barackod mire hazaérnél...
2015. júl. 25. 22:08
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez szabálysértés vagy bűncselekmény, hiszen olyan tárgyakat rongálnál (hámozás, pucolás stb), ami nem a te tulajdonod, így a biztonsági őr felszólítana, hogy fejezd be, rosszabb esetben rendőrt hívna. Mondjuk brokkolit eddig én csak db áron láttam, kg-s kiszerelésben nem, így sokra nem mész a torzsa levágásával.
2015. júl. 25. 22:19
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudnál, mert kidobnának a boltból, amúgy meg sok dologból van pucolt is, de az drágább, szóval nem dobod ki a kukába a semmit, az árban benne van az is, hogy azt kidobod.
2015. júl. 25. 22:28
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
A dinnyét is ki fogod magozni a zöldségesnél, mielőtt megveszed? :D
2015. júl. 25. 22:40
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

XD ! Hülye!

Nem furán néznének rád, hanem eljárást indítanának ellened. :)

Jobb esetben.

Ha nem vagy ilyen mázlista, és mondjuk egy multinál kifogsz egy túlbuzgó biztonsági őr csapatot, konkrétan a szart is kiverik belőled. Mégis, mit képzeltél?

2015. júl. 26. 04:59
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

...ja, egyébként pont a multiknál szokott lenni pl tisztított zöldség, szóval akár olyat is vehetsz.

Persze duplájába kerül, mint a tisztítatlan, mert a tisztítatlan azért annyi, mert az.

Gondolom érted a logikáját. :)

Ez kb olyan, mint ha a pékségbe azt mondanád, nem szereted a kenyér végét, és csak a közepét akarod elvinni, ugyanolyan áron.

Vagy felbontanád a boltban a májkrém konzervet, kiszednéd belőle a cuccot egy zacskóba, mert a dobozt úgyis kidobnád. És kevesebbet akarnál érte fizetni. :)

2015. júl. 26. 05:04
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen "hulyek" szoktak olyan akciokor vegigropogtatni az osszes chipses zacskot, amikor raknak bele valami nyeremenyt. Szanalmas!

Ez nem a tudatos vasarlas, hanem a sz4rragosag.

2015. júl. 26. 05:49
 10/21 A kérdező kommentje:

A troll :D :D köszi a válaszokat jót nevettem

Egyébként láttam már olyat hogy valaki a karfiol leveleit leszedte és úgy mérette le.

2015. júl. 26. 05:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!