Hajózni szeretnék jövőben, és szószedetek érdekelnének, zöldségek, gyümölcsök, külömböző eszközök, amiknek az angol megfelelője fontos lehet. Segitene valaki?
Köszönöm a felvilágosítást, a nővérem 3. szezonját dolgozza, kétszer volt Amerikában, most folyami hajón dolgozik.
Neki szerencséje volt, mivel a Carnival cégnél nem olyan nagyok az elvárások, és oda bejutott, ott megtanulta a nyelvet, és váltani tudott, most folyami hajón dolgozik.
Amerikába 21 az életkorhatár, nekem addig meg 3 évem van.. tehát én ezt a lépcsőfokot nekem ugranom kell... az viszont téves, hogy folyamin a német kötelező. Angollal dolgozik Hollandia és Románia között utazgatnak, és a németet sosem kellet használja. :)
A kurzus meg kicsit necces, mivel Erdélyben élek, és szállással meg mindennel nagyon sokba kerülne. Jelenleg egy pincér továbbképzőn vagyok, ami decemberben ér véget, de az önéletrajzomat már elküldhetném az Uniworld-nak, csak félek, hogy nem felelek meg. A pincér tanfolyamom keretén belül lesz 40 óra szak-angol, aminek multhéten fogtunk neki, és decemberig befejezzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!