Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Fontos nektek, hogy miből...

Fontos nektek, hogy miből isszátok a kávét?

Figyelt kérdés
Mennyire számít, hogy miből fogyasszátok a kedvenc kávétokat? Van kedvenc bögrétek (csésze), amiből szerettek inni? A kérdés más italokra is vonatkozik. Mit miből szerettek inni?
2013. ápr. 9. 21:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nekem fontos.

Tejet,kakaót bögréböl iszom, a kávét kis kávéspohárból, a teának nagy, füles poharam van, vizet meg fületlen üvegpohárból szeretek csak inni.

2013. ápr. 9. 21:13
 2/10 anonim ***** válasza:
van nekem külön 3 bögrém, azok közül tök mindegy :)
2013. ápr. 9. 21:20
 3/10 anonim válasza:
Nekem nagyon fontos. Én mindent átlátszó pohárban szeretek. Bögrém elég sok van (valamiért mindig bögréket kapok ajándékba), de sosem használom, mert egyszerűen nem érzem gusztusosnak.
2013. ápr. 9. 21:29
 4/10 anonim ***** válasza:

fontos,mert elég sok bögrénk van,de van amelyik lassabban melegszik,van amelyik túl nagy,van olyan is azt de utálom amelyiknek a külseje tűzforró meg se tudod fogni de a tej meg hideg még benne.

Kedvenc bögrémből kettő is van ugyanúgy néz ki,megfelelő méretű és jól melegszik hamar:)

Amúgy vizet,üditőket üvegből iszom mert külön van páromnak meg nekem is italunk,nem azonos az ízlésünk,így kényelmes.

De kólát pl üvegpohárba szeretem,nyáron jégkockával,citrommal mint étterembe,az jobban esik pohárból érdekes mint üvegből.

2013. ápr. 9. 21:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Amitől nagyon ódzkodom, az a víz, szénsavas üdítő bögrében, nem tudom miért :D Azokat átlátszó pohárból. A tej, kávé az bögréből megy :)
2013. ápr. 9. 21:35
 6/10 A kérdező kommentje:
Rengeteg bögrém és csészém van. Mindig másikat használok, mikor mihez van kedvem. Nem szeretem a giccses dolgokat. Inkább csak a formákat váltogatom, nem szeretem a túlzottan mintásat. Leginkább a fehér színűeket jönnek be. Van a városomban egy használt piac, ahol sok ilyesmire lehet akadni. Többnyire az Osztrákoktól hozzák ide. Mindig találok valamilyen érdekes formát, megtetszik, és azt használom. Természetesen egy alapos elmosást követően.:)) Rengeteget összegyűjtöttem már.
2013. ápr. 9. 21:40
 7/10 A kérdező kommentje:
A vizet, és az üdítőt én is csak átlátszó üvegből szeretem inni. Itt is érvényes az, hogy ne legyen rajta rajz meg ilyesmi. Amitől pedig egyenesen irtózom, ha aranyszegély van a pohár szélén.:))
2013. ápr. 9. 21:43
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem ez annyira nem fontos, de kávét bögréből iszom, utána a tejet vagy kakaót szintén ugyanabból mi közbe reggelizek. Persze először kávét iszok, utána jön a többi. Van hogy a gyümölcslevet is abból iszom ha épp olyanom van, de sokszor iszom a kávét sima egyszerű üvegpohárból.

A munkahelyemen ott üvegpohárból iszom, mert a bögrét amit bevittem azt eltörtem mindig, vagy lenyúlta az egyik kolléga akinek kölcsön adtam, vagy csak simán felszívódott. A poharamat érdekes módon senki sem lopja el, de a bögréim mindig eltűntek pedig egyszerű egyszínű normál bögrék voltak.

2013. ápr. 9. 21:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Otthon van egy kedvenc bögrém, amiből teázok (kismacskák portréja van rajta én meg macskamániás vagyok), a kávémat pedig egy kicsi, barna, hőálló üvegbögréből iszom.

Én egyébként szeretek vizet is bögréből inni, a fent említett macskás bögrém például vizesbögreként is funkcionál, ha nincs kedvem teát készíteni.

2013. ápr. 10. 08:18
 10/10 mustafa33 ***** válasza:
Kávét csakis findzsából.
2013. ápr. 12. 03:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!