A mai árak mellett hogyan spóroltok az ételen?
Hogyan tudtok spórolni a kaján? azt vettem észre, hogy bármikor lemegyünk a boltba a párommal, 5-6000ft alatt sose tudunk vásárolni, pedig nagyon ritkán veszünk olyat, ami nem a vacsorához vagy a holnapi kajához kell. Sokat főz a párom, nagy mennyiségben, mert sajnos az én 193cm-met és 102kg-mat táplálni kell, nagyon sokat eszem. Utálom is magamba.
Vannak esetleg jó spórolási technikáitok, esetleg olcsón elkészíthető laktató ötleteitek? Minden megeszünk, általában az ételek központja a csirkemell vagy a darált sertés.
Miert nem irod le miket eszel es vasarolsz? Rendelsz vagy otthon fozol? Miket nassolsz?
Igy talan konnyebb lenne valaszt adni.
Csirkemell helyett csirkecomb.
Ugyanolyan finom csak sokkal olcsóbb, legalább nekem ez a tapasztalatom.
Mint írtam, sokat főz a párom, nagy ritkán rendelünk 1-1 pizzát vagy valami gyors kaját, de erről nem mondok le, nem ettől költünk sokat a boltban. Általában heti 5 nap biztosan eszünk húst, leggyakrabban sertés darált húst, ritkábban túlárazott csirkemellet. Főleg tésztákat eszünk, kevesebb zöldséget, sok sajtot. Nasit nagyon ritkán veszünk, kb. 2 hetente minimális mennyiséget (egy-egy csoki, esetleg valami joghurt féleség), különböző jeges teákat viszont akár heti többször is.
Persze az üdítővásárlással le kell állni, de ezzel nem fog megoldódni a túlköltekezés.
Jogos, amit a #21 kérdez, fontos a "mihez képest".
amúgy mit értesz "túlárazott csirkemell" alatt..? Pont most, mikor maximált az ára?
Ja, mi olyan szinten nem veszünk üdítőket hogy már el is felejtettem hogy az is van. :D
"Ingyen" folyik víz a csapból.
Ja, hát nen kell zabálni, mint egy disznó. Egyél kevesebbet, fogyjál.
Menjél el egy pszichológushoz, mert ennyit enni nem normális.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!