Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Nagyon zöld, azaz éretlen...

Nagyon zöld, azaz éretlen ananászt vettünk. Be tud még érni? Szobahőmérsékleten, szobában.

Figyelt kérdés

tegnap 17:16
 1/4 anonim ***** válasza:
23%

Nem, az nem jó semmire.

Máskor vásárlát elött szagold meg, ha éretlen, nincs ananászillata

tegnap 18:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
86%
Anyukám úgy szokta csinálni, hogy becsomagolja újságpapírba úgy, hogy csak a zöld, leveles része látszódjon ki és kb egy hét alatt egész szépen beérik. Egy próbát megér.
tegnap 18:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
71%
Tegyél mellé banánt! Gyorsabban érik be úgy, mivel a banánt eleve lefújják gázzal. Én az avokádot is igy érlelem.
tegnap 18:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Be tud érni pár nap alatt (azaz viszonylag lédúsra "puhul"), igaz, hogy valószínűleg az íze nem lesz olyan jó, mint egy éretté, de tűrhető. Én legalábbis gyakran járok így, felénk általában ilyen zöldet kapni...

A napokban olvastam amúgy, hogy fejjel lefelé kell tárolni, mert az alja alapból aromásabb, és úgy jobban átjárja az egészet, de még nem volt alkalmam így cselekedni, egy próbát szerintem megér.

tegnap 19:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!