Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Nokedli tojás nélkül keményebb...

Nokedli tojás nélkül keményebb vagy puhább lesz?

Figyelt kérdés
Csak liszt, víz, só, sűrűbbre keverve, mint a rendes nokedli tészta. Keményebb vagy puhább tészta lesz az eredmény?
2021. máj. 31. 21:55
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
83%
Értelmezhetetlen a "jó minőségű" liszt. Amit boltban kapni az mind étkezési minőségű és rá van írva milyen fajta. A többi lózung csak marketingvakítás.
2021. jún. 1. 23:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
A jó minöségü annyit jelent, hogy elég sok sikért tartalmaz. A legtöbb liszt, ami kapható, ebbe a kategóriába tartozik, de föleg a búzától függ.
2021. jún. 2. 08:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/24 anonim ***** válasza:
27%
21: hát azért ég és föld különbségek vannak egy aldi-sajátmárkás finomliszt, és mondjuk egy Tüskeszentpéteri, vagy Mohácsi Garat malom liszt között.... NEm csak árban!
2021. jún. 2. 11:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 24/24 anonim ***** válasza:
34%
Akkor abban biza nem az van ami rá van írva.
2021. jún. 2. 12:00
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!