Nokedli tojás nélkül keményebb vagy puhább lesz?
Figyelt kérdés
Csak liszt, víz, só, sűrűbbre keverve, mint a rendes nokedli tészta. Keményebb vagy puhább tészta lesz az eredmény?2021. máj. 31. 21:55
21/24 anonim válasza:
Értelmezhetetlen a "jó minőségű" liszt. Amit boltban kapni az mind étkezési minőségű és rá van írva milyen fajta. A többi lózung csak marketingvakítás.
22/24 anonim válasza:
A jó minöségü annyit jelent, hogy elég sok sikért tartalmaz. A legtöbb liszt, ami kapható, ebbe a kategóriába tartozik, de föleg a búzától függ.
23/24 anonim válasza:
21: hát azért ég és föld különbségek vannak egy aldi-sajátmárkás finomliszt, és mondjuk egy Tüskeszentpéteri, vagy Mohácsi Garat malom liszt között.... NEm csak árban!
24/24 anonim válasza:
Akkor abban biza nem az van ami rá van írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!