1/33 anonim válasza:
Nálunk Kb. egy 10 tojásos doboz kibírja egy hónapig. Nem sokat főzök vele, max panírhoz meg carbonara spagettihez szoktam használni.
2/33 anonim válasza:
Átlagosan kb 2-4 darab/fő/hét, ami havi szinten nézve olyan 10-15 db/fő/hó. De nagyon nem egyenletes a fogyás, ha valami olyan van sütve, amibe sok tojás elfogy, akkor hirtelen nagyon megugrik, míg máskor hetekig elvan a megkezdet tojástartó a hűtőben.
3/33 anonim válasza:
Nekem a férjem nagyon szereti a tükörtojást reggelire vagy a rántottát. Ezért 20tojás is el tud fogyni egy hónapban.
4/33 anonim válasza:
Olyan 6-10 darab egy héten, 2 főre. A férjem vegetáriánus, húst nem eszik, viszonylag gyakran csinálok tükörtojást, főtt tojást, bundás kenyeret feltétként. Rakott ételbe, szendvicsbe is gyakran kerül főtt tojás. Még pár darab elfogy a palacsinta, túró gombóc meg ilyesmi tésztája miatt, és már el is fogyott egy 10-es doboz egy hét alatt.
6/33 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek mi értelme?
Mi lesz számodra a hasznos válasz? Az, ami pont egyezik a te tojásfogyasztásoddal?
Istenem, gyere le...
8/33 anonim válasza:
Általában nem eszem tojást úgyhogy nálam semennyi. Szüleimnél olyan 20 egy hónapban ha nincs semmi, ha sütis időszak van akkor 40+.
9/33 anonim válasza:
Kb 15-20 db.
Párom nem szereti, szóval ő max akkor eszik ha rántott húst csinálok neki.
Én vegetáriánus vagyok, de a fehérjét inkább tejtermékekből viszem be, szóval kb heti 2-szer 2 db tojást eszek.
10/33 anonim válasza:
30 simán elfogy. Mondjuk mi négyen lakunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!