Két fős háztartásban 100 körül fogy, de ebből 90-et asszony eszik.
@14 Az emberek jelentős része nem leli örömét a nehéz tárgyak cél nélküli emelgetésében és kevés máa dologhoz kell napi 120-150g fehérje meg 4-6k kalória.
Húha, mi akkor nagyon kirívók vagyunk a válaszadók között.
Havi 160-200 db.
3-an vagyunk, szülők + 10 éves gyerek, és egyáltalán nem vagyunk nagyétkűek, de a tojást szeretjük.
Alap fogyasztásunk heti 40 db. Erre jöhet még extra, ha sütök sütit, vagy valamilyen tojásos főétel van.
Heti 3-szor van tojásos reggeli. Alkalmanként omlett 10 tojásból, bundáskenyér 4 tojásból, vagy 10 db tükörtojás.
Vacsorára is sokszor készül lágytojás/keménytojás, akkor is 10-et főzök meg egyszerre.
Főételek között pedig havi kétszer tuti van rakott krumpli, tojásleves, sólet, főzeléken is gyakran van tojás feltét, tonhalsaláta. Érdekes, rántott dolog igen ritka.
Desszertek között meg imádjuk a madártejet, na, hát abba is bőven kell tojás, habcsók, mákosguba.
Havi 20-35 körül, kettőnkre de főként én eszem.
Én ovo-lakto vega vagyok, és így sok fogy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!