12/33 anonim válasza:
Annyira unalmas már minden kérdés alatt ezt az "istenem, gyere le" dumát látni.
13/33 anonim válasza:
3 fős család, 30 as tálca kb /hó. Mi szeretjük a főtt tojást, rántottát, viszont süteményt nem sütünk, de így is elfogy ennyi kb.
14/33 anonim válasza:
Napi 6 db/fő/nap x 30 =180 db
Egyszemélyes háztartás. Rántotta, főtt tojás, egyéb. Itt mindenki ilyen kis szerénke, és csak morzsákat csipeget? 5-6 gramm fehérje van egy tojásban x 6 =30-36 gramm. A napi fehérjeszükségletem 1/4-ét ha fedezi.
15/33 anonim válasza:
Hát mi ketten vagyunk, és 40-50 biztos elfogy. Imádjuk a tojást, bár én 2-3 dbot eszek egyszerre, párom 4-5öt.
16/33 anonim válasza:
Én 100db-osával veszem😅imádok sütni
17/33 anonim válasza:
14-es arra nem gondolsz hogy van aki nem bír megenni egyszerre 6 db-ot? Én 2 db-ot eszek max 3-at.
Annyira viszont nem szeretem hogy napi 2-szer is egyek belőle.
18/33 anonim válasza:
Uhh.. Napi 6? Hát nekem is max kettő, és nem kívánom meg minden áldott nap.
19/33 anonim válasza:
Egyszemélyes háztartásban havi szinten 20-30 db. Rakott krumpli, panírozáshoz, nokedli, palacsinta, tükörtojás vagy meleg szenyó, attól függ, mikor mihez
20/33 anonim válasza:
Huh.... Hetente megyek a szomszedasszonyhoz egy 30 darabos tálcáért, tehát olyan 120/hó....
Tojassalata csak a gyereknek:6 tojás, ha anyós is akar, az 12. Bundáskenyér szeletenként egy tojás, rántotta 4/személy.... Ha sütni is akarok, akkor nem is elég a heti 30.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!