1/7 anonim válasza:
Magamnak egy oldalon sütve és lágyan a sárgáját, a páromnak mindkét oldalon átsütve és keményen a sárgáját.
2/7 anonim válasza:
Tojás a serpenyőbe, kiscit sütöm így aztán rá egy fedő higy a teteje se legyen nyers mivel én nem szeretem megfordítani így pedug tökéletes. A végén epdig só, frissen őrölt bors.
3/7 anonim válasza:
Én is úgy szeretem, ha a sárgája még folyós. De azt ki nem állhatom, ha a fehérje akár csak egy pici helyen is "taknyos". :-DDD
Só-bors megy rá, ofkórsz. :)
4/7 anonim válasza:
Lágyan, nagyon lágyan, épp csak a fehérje szilárduljon kicsit, annyira.
5/7 anonim válasza:
Serpenyő, kicsi olaj, beleütőm a tojást, oszt közepes-kis lángon megsül az magától. Úgy szeretem, ha a sárgája folyós. Ha magában eszem, akkor csipetnyi só-bors még megy rá, ha valami sósabb húst, pl sonka, szalonna eszek hozzá, akkor a sót elhagyom.
7/7 anonim válasza:
Kevés olajon, egyik oldalát sütöm csak meg. A sárgáját lágyan, folyósan szeretem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!