Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ki hogyan csinálja a tükörtojást?

Ki hogyan csinálja a tükörtojást?

Figyelt kérdés

2021. febr. 2. 19:24
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Magamnak egy oldalon sütve és lágyan a sárgáját, a páromnak mindkét oldalon átsütve és keményen a sárgáját.
2021. febr. 2. 19:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
Tojás a serpenyőbe, kiscit sütöm így aztán rá egy fedő higy a teteje se legyen nyers mivel én nem szeretem megfordítani így pedug tökéletes. A végén epdig só, frissen őrölt bors.
2021. febr. 2. 19:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is úgy szeretem, ha a sárgája még folyós. De azt ki nem állhatom, ha a fehérje akár csak egy pici helyen is "taknyos". :-DDD

Só-bors megy rá, ofkórsz. :)

2021. febr. 2. 19:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Lágyan, nagyon lágyan, épp csak a fehérje szilárduljon kicsit, annyira.
2021. febr. 2. 19:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Serpenyő, kicsi olaj, beleütőm a tojást, oszt közepes-kis lángon megsül az magától. Úgy szeretem, ha a sárgája folyós. Ha magában eszem, akkor csipetnyi só-bors még megy rá, ha valami sósabb húst, pl sonka, szalonna eszek hozzá, akkor a sót elhagyom.
2021. febr. 2. 20:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Mindkét oldalt de lágyra
2021. febr. 3. 22:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Kevés olajon, egyik oldalát sütöm csak meg. A sárgáját lágyan, folyósan szeretem.
2021. febr. 21. 01:08
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!