Mit csinàljak, hogy ne legyen rántotta íze a créme caramelnek?
Mikor sütöben volt, vízgözben picit megbarnult a teteje, de nem volt égett íze. Állaga is jó volt, de picit rántotta íze volt. Az lehet hogy baj, hogy picit habos volt amikor suflé formàba öntöttem? Vagy, hogy nagyon megbarnult? [link]
Ezt a receptet használtam. Ha valalinek van jobb, szívesen fogadom. Elöre is köszi a választ. :)
Ez nagyon rejtélyes
Valószínűleg az is hozzájárul, hogy eleve jó sok tojás van benne. Biztosan jól el volt keverve?
Én úgy próbálnám legközelebb, hogy nem előmelegített sütőbe rakom, és zsíros tejjel csinálom, esetleg kettő deci tejet elcserélek tejszínre.
Azt rontottad el, hogy eleve nem Créme Brulée hanem Créme Caramell receptet csináltál.:)
Alacsonyabb hőfokon kell a Créme Brulée-t készíteni, és az előttem szóló jól írja, tejszín kell bele.
Remélem, sikerülni fog ezzel a recepttel.
Ja igen...én meg azt rontottam el, hogy automatikusan a Creme Brulée-re gondoltam, bocs.:D
De szerintem mindenképp alacsonyabb hőfok kell itt is, és tejszín.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!