Rántottát hogy kell sütni?
Nagyon megsült... Teljes3n piskóta íze volt, ugye vajon sütöttem...
Villával vertem habosra, de ez alap...
Miért nem lesz villával habos? Pedig úgy kell, hogy nem korábban verjük fel, hogy megmaradjanak a buborékok... Még tojásfehérjét is fel lehet verni villával. Meg nem csak kicsut megkavarjuk, hanem fel is kell verni...
Nyilván, mert nem raktam bele cukrot, de nagyon átsült az alja... Meg vajon sütöttem. Engem arra emlékesztetett, ennyi...
Meg bocs, de nem érdekel, mit tudott a te gyereked... Máskor nekem is sikerült, plusz az én any se rántottát, se tükörtojást nem tudott sütni...
Az igenis fontos, hogy felverjük előtte a tojást és benne maradjanak a buborékok...
Nézd, rántottát millió féle módon lehet készíteni. Ízlés dolga. Én például nem verem fel, mert úgy nem szeretem.
Illetve csak akkor verem fel, ha gombás, sonkás, hagymás, vagy kolbászos rántottát csinálok.
Ha csak tojásból lesz, én úgy szeretem, ha a fehérje szilárd, a sárgája híg. És azt úgy érem el, hogy a fehérjét beleöntöm a forró zsírba, megkavarom, és amikor megszilárdul, leveszem a tűzről, akkor teszem hozzá a sárgáját. Egy kavarás és kész is.
Hidd el, ez is rántotta, csak egy kicsit más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!