Hogy kell sütni a bundáskenyeret, rántottát, hogy ne szívjon magába sok olajat?
Figyelt kérdés
2013. okt. 8. 20:13
1/6 anonim válasza:
Elég magas hőmérsékleten, hogy ne ázzon, hanem süljön az olajban. Viszont ha meg túl magas, akkor meg megég.
Rántottánál csak nagyon kevés olajat szoktam a serpenyőbe rakni.
2/6 anonim válasza:
Forró olajban kell sütni a bundáskenyeret és sülés után papírtörlőre rakni.A rántotta alá, pedig pici olajat kell tenni.
3/6 anonim válasza:
Én pl. rántotta alá nem is teszek egy csepp olajat sem, Tefal serpenyő, aztán hagyszóljon. ;)
4/6 anonim válasza:
A rantotta ala spriccelek olivat a serpenyore,de eppen csak egy lehelletnyit,de annyi kell,mert egyebkent szaraz nagyon. A bundaskenyeret nagyon forro olajba teszem, rovid ideig, aztan papirtorlos tanyerra rakom. Nem erzem zsirosnak egyatalan igy.
5/6 anonim válasza:
Ha kész a bundáskenyér,még forrón reszelek rá sajtot.
6/6 doboszoli válasza:
A titok a KELLŐEN forró zsiradék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!