Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy kell sütni a bundáskenyer...

Hogy kell sütni a bundáskenyeret, rántottát, hogy ne szívjon magába sok olajat?

Figyelt kérdés
2013. okt. 8. 20:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Elég magas hőmérsékleten, hogy ne ázzon, hanem süljön az olajban. Viszont ha meg túl magas, akkor meg megég.

Rántottánál csak nagyon kevés olajat szoktam a serpenyőbe rakni.

2013. okt. 8. 20:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Forró olajban kell sütni a bundáskenyeret és sülés után papírtörlőre rakni.A rántotta alá, pedig pici olajat kell tenni.
2013. okt. 8. 20:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
91%
Én pl. rántotta alá nem is teszek egy csepp olajat sem, Tefal serpenyő, aztán hagyszóljon. ;)
2013. okt. 8. 21:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
70%
A rantotta ala spriccelek olivat a serpenyore,de eppen csak egy lehelletnyit,de annyi kell,mert egyebkent szaraz nagyon. A bundaskenyeret nagyon forro olajba teszem, rovid ideig, aztan papirtorlos tanyerra rakom. Nem erzem zsirosnak egyatalan igy.
2013. okt. 8. 21:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha kész a bundáskenyér,még forrón reszelek rá sajtot.
2013. okt. 8. 22:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 doboszoli ***** válasza:
100%
A titok a KELLŐEN forró zsiradék.
2013. okt. 9. 19:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!