Hogy kell úgy tükörtojást és rántottát csinálni, hogy ne kapjon oda az alja?
Figyelt kérdés
Rakok alá olajat, takarékra veszem, forgatgatom is, nem tudom, mit csinálok rosszul.2013. jún. 7. 06:46
1/8 anonim válasza:
Nekem még sosem ragadt oda, teflon serpenyőben.
2/8 anonim válasza:
Nekem se kapott még soha oda. Én kb. 1 ek. olajat teszek alá, vagy szalonnát. És Tefál serpenyőben sütöm.
3/8 anonim válasza:
A youtubon megnézheted.
4/8 anonim válasza:
A teflon lesz a megoldás. Én nagyon kevés olajjal, normál lángon készítem, és nem kap oda.
5/8 anonim válasza:
Teflon serpenyő, kevés olaj és nekem sem kapott oda még sosem az alja!
6/8 anonim válasza:
Tényleg a teflon a legjobb megoldás. a párom tud kiakasztani, amikor magának süt tojást, akkor a zománcos serpenyőt veszi elő, mert neki az a szimpatikus, én meg áztassam a egy napot, és fémdrótos dörzsivel vakarjam tisztára.
8/8 A kérdező kommentje:
Én is teflont használok, bár már elég régi, lehet kicsit le van kopva... De köszi a válaszokat!
2013. jún. 7. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!