Hogyan csináljátok meg a tükörtojást, hogy a sárgája ne maradjon nyers?
Figyelt kérdés
2013. febr. 10. 19:32
1/16 anonim válasza:
Fedő alatt. Vagy megfordítom.
De ha magamnak csinálom, hígra hagyom.
2/16 anonim válasza:
Szerintem is csak a fordítás segít rajta.
3/16 anonim válasza:
Lefedem, de akkor a fehérje is bevonja kissé fátyolosan. engem nem zavar.villával beleszúrok, ha még folyós hagyom fél percig.utána már akár vágható is.amikor olyan üveges a sárgája közepe akkor jó.
de azért ne legyen belőle keménytojás:)
5/16 anonim válasza:
Fedő alatt csinálom, viszont én szeretem ha folyik a sárgája, csak addig sütöm amíg a fehérje megsül.
6/16 anonim válasza:
Én is fedő alatt sütöm. Én is azt szeretem ha a sárgája még folyós marad. :) :D
7/16 anonim válasza:
Én megfordítom és addig sütöm, amíg rendes kemény nem lesz.
8/16 bumbi02 válasza:
Nem hagyom meg szépkerekre a sárgáját, hanem széthúzkodom egy villával, vagy pedig egyszerűen megsütöm mindkét oldalát, és garantáltan nem marad nyers(:
9/16 anonim válasza:
Ki az az ökör, aki lepontozza, hogy valamit ki hogyan szeret és csinál???
Mindenki leírta, hogy szokta, erre 1-2 "kedves " végiggyalogol a kérdésen, és lepontozza a jószándékú válaszokat.
Remélem ettől kiválóan érzik magukat !
10/16 anonim válasza:
én sem szoktam meghagyni úgy egészben a sárgáját, szét húzom a fehérje részére és az egész ilyen tök szabálytalan lesz de legalább átsül rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!