Hogyan készítitek a gesztenyés krémes sütit? Vajasan vagy tejszínnel csináljátok? Megosztanátok velem egy jó receptet?
Figyelt kérdés
2013. jan. 26. 17:44
1/3 anonim válasza:
Én vajjal soha nem csinálom. Vagy tejszínhabbal keverem össze,vagy vaníliás ill. tejszínes pudinggal.
2/3 anonim válasza:
Gesztenyés kocka
5 dkg vajat habosra keverek 5 dkg porcukorral. Hozzáadok 25 dkg átpasszírozott gesztenyemasszát és 0,2 dl rumot.
2 levél zselatinlapot (v. 2 evőkanál) kevés meleg vízben feloldok és főzés nélkül a krémhez adom, akárcsak 3 dl felvert tejszínt. Csokoládés piskótára kenem és befedem egy másik lappal, díszítem.
Ha nem szereted a zselatint, akkor használhatsz pudingot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!