Hogyan csináljátok meg a tükörtojást, hogy a sárgája ne maradjon nyers?
Figyelt kérdés
2013. febr. 10. 19:32
11/16 anonim válasza:
Hehe, ki kell lyukasztani, és szétfolyik. Nagyobb felülettel, kisebb vastagság mellett szépen megsül.
12/16 anonim válasza:
Tényleg a szúrás a legjobb a sárgája átsütésére, én spec. utálom ha szétfolyik, mert lágyan szeretem.
Vagy ha mikróban csinálod akkor a sárgája is meg fog főni.
13/16 anonim válasza:
ha jo kis langon sutod meg fedovel nem kell forditanod se mert egyenletesen aul meg kivul belul. a sargaja pont jo lesz es a feherje se eg meg!:)
14/16 anonim válasza:
én lassù tűzön sütöm olajban, és locsolgatom olajjal. de én folyòsan szeretem, csak a pàromnak kell àtsütni
15/16 anonim válasza:
Kicsi lángon süsd, és a fedőt ne teljesen rakd rá, és a legelején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!