Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Borsó főzeléket rántással...

Borsó főzeléket rántással vagy habarással csináljátok?

Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 14:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én egy vékony pirospaprikás rántással szoktam.
2013. jan. 24. 15:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is pirospaprikás rántással csinálom. :)
2013. jan. 24. 15:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
Én tejjel és habarom.
2013. jan. 24. 15:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha főzelék, akkor rántom

Ha leves, akkor habarom

2013. jan. 24. 15:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:

Halványrózsaszín vékony rántással, de már csináltam lisztes-tejes habarással fehéren is, az ifjúság kérésére.

Mindkettő finom, de a ház urának a rántásos ízlik jobban, így hát... legtöbbször berántom.

2013. jan. 24. 16:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
Rántással fehéren.
2013. jan. 24. 20:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
Habarással.
2013. jan. 24. 22:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
Rántással,fáj is tőle a karom.
2013. jan. 24. 22:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
egy kis lisztet elkeverek vizzel, és avval sűrítem.
2013. jan. 25. 09:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!