Borsó főzeléket rántással vagy habarással csináljátok?
Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 14:56
1/9 anonim válasza:
Én egy vékony pirospaprikás rántással szoktam.
2/9 anonim válasza:
Én is pirospaprikás rántással csinálom. :)
4/9 anonim válasza:
Ha főzelék, akkor rántom
Ha leves, akkor habarom
5/9 anonim válasza:
Halványrózsaszín vékony rántással, de már csináltam lisztes-tejes habarással fehéren is, az ifjúság kérésére.
Mindkettő finom, de a ház urának a rántásos ízlik jobban, így hát... legtöbbször berántom.
9/9 anonim válasza:
egy kis lisztet elkeverek vizzel, és avval sűrítem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!