A borsó fözelék nálatok rántással, vagy habarással készül piros vagy fehér?
Figyelt kérdés
2012. nov. 21. 10:21
2/26 marika1976 válasza:
Rántással ,paprikával,sò,cukor ès tejjel higitom.
4/26 anonim válasza:
Anyám rántással csinálja, paprikásan. A feleségem habarva. Amikor először csinált ilyent, majdnem kigúnyoltam érte. Ma csak így kívánom megenni.
Azért ha hazamegyek finomak az emlék ízek is.
8/26 anonim válasza:
habarással készitem, de nem rakok bele semmi tejterméket.a lisztet csak vizzel keverem el.
10/26 Andizsuzsi válasza:
Én kétféle képpen csinálom. Stubolással fehéren (illetve kicsit sárgásan, mert a cukrot megpirítom bele), illetve hagymásan-fokhagymásan-paprikásan, habarva. Mindkét változatot szeretjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!