A borsó fözelék nálatok rántással, vagy habarással készül piros vagy fehér?
Figyelt kérdés
2012. nov. 21. 10:21
21/26 anonim válasza:
rántással, piros. máshogy nem esszük meg.
22/26 doboszoli válasza:
Nálunk a zöldborsó főzelék(a paradicsomos káposztával egyetemben) tiltólistás kategória.
Bocs az OFF-ért!
23/26 anonim válasza:
Na de Zoli, most csalódtam...
Mivel az előbb láttalak a leégett pörinél, és láttam, itt új hozzászólás, biztosra vettem, hogy Te vagy az...
És kíváncsian nyitottam meg, hogy elolvassam a tuti főzelék titkát, erre tessék... :D
Kérdező: bocs az offért... :)
24/26 anonim válasza:
nem én voltam az offos...
-tki-
25/26 anonim válasza:
Lehet, hogy igénytelen vagyok, de konzerv borsóból csináltam tegnap is. Tejjel öntöm fel, ha már puha, és keményítővel sűrítem. Aztán egy kis turmixolás, hogy zöld legyen! Isteni!! :)
26/26 anonim válasza:
Habarással :D Pirosan meg nem enném :D A borsóleves viszont rántással XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!