Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A borsó fözelék nálatok...

A borsó fözelék nálatok rántással, vagy habarással készül piros vagy fehér?

Figyelt kérdés
2012. nov. 21. 10:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
rántással, piros. máshogy nem esszük meg.
2012. nov. 21. 13:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/26 doboszoli ***** válasza:

Nálunk a zöldborsó főzelék(a paradicsomos káposztával egyetemben) tiltólistás kategória.

Bocs az OFF-ért!

2012. nov. 21. 18:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/26 anonim ***** válasza:

Na de Zoli, most csalódtam...


Mivel az előbb láttalak a leégett pörinél, és láttam, itt új hozzászólás, biztosra vettem, hogy Te vagy az...


És kíváncsian nyitottam meg, hogy elolvassam a tuti főzelék titkát, erre tessék... :D


Kérdező: bocs az offért... :)

2012. nov. 21. 18:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 24/26 anonim ***** válasza:

nem én voltam az offos...

-tki-

2012. nov. 21. 19:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 25/26 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy igénytelen vagyok, de konzerv borsóból csináltam tegnap is. Tejjel öntöm fel, ha már puha, és keményítővel sűrítem. Aztán egy kis turmixolás, hogy zöld legyen! Isteni!! :)
2012. nov. 27. 06:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 26/26 anonim ***** válasza:
Habarással :D Pirosan meg nem enném :D A borsóleves viszont rántással XD
2012. dec. 1. 03:16
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!