Ti mivel eszitek a bundáskenyeret?
Figyelt kérdés
- mi simán esszük, néha spenóthoz, de alapvetően magában
- sport táborban tejfölt adtak hozzá (több táborozó is azzal ette)
- barátnőm ketchuppel, vagy tejföllel és ketchuppel eszi
- másik barátnőm kristálycukorral
Mivel "kell"? Ti mivel szoktátok???
Köszi :)
2013. júl. 16. 20:12
1/49 anonim válasza:
Semmivel nem "kell" :)
Én paradicsomot, kovászos uborkát vagy savanyúságot szeretek mellé enni, de sokszor eszem üresen is.
A cukros verzióról még sosem hallottam, érdekes.
2/49 anonim válasza:
Mivel éhes vagyok.
Na jó, bevallom, majonézzel.
3/49 anonim válasza:
Nincs olyan h kell :D Mindenki úgy eszi ahogy neki ízlik. Én sokáíg csak úgy simán, magában ettem. A koliban úgy adták h ketchup volt rányomva meg sajt rászórva. Meg kóstoltam, megízlett, azóta így eszem :D
4/49 anonim válasza:
Kizarolag FOKHAGYMAVAL megkenve, es forro teaval.... nyami....
6/49 anonim válasza:
tejföl, fokhagyma és reszelt sajttal
7/49 anonim válasza:
Fúúúú fokahagymás-tejfölösen is biztos fini :D Majd ki is próbálom holnap reggelire :D
8/49 anonim válasza:
Régebben magában, forró teával, mostanában ketchup-al, hideg tejjel :-) Olyan nincs, hogy kell, mindenki ízlésének, ízlelésének megfelelően táplálkozik :-)
10/49 anonim válasza:
Én tejföllel és reszelt sajttal szoktam, persze elötte megsózom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!