Hogyan eszitek a bundáskenyeret?
Figyelt kérdés
Mit tesztek rá? Én tejföllel szeretem, de néha eszem lekvárral is:) Ti?? Köszi a válaszokat!2011. máj. 23. 22:13
1/51 anonim válasza:
Én reszelt sajtot teszek rá ha nincs akkor sütés után hagymával Isteni!!!!!
3/51 anonim válasza:
Tejföl rá, és pirított szalonnakockák. Plusz só.
Vagy sajt és tejföl, plusz egy kis hagyma vagy foghagyma.
4/51 anonim válasza:
-néha tejföllel és sajttal
-ha csak kechup van, akkor azzal
-apum melegszendvicskrémmal szokta
5/51 anonim válasza:
Én sajttal,de mikor még benne van a serpenyőben!az egyik felét teljesen megsütöm,átfordítom,és már megy rá a sajt,mire a másik oldala kész,ez is rápirul :)
isteni,sokkal finomabb szerintem,mintha utólag szórnám rá!ja és persze forrón :D
6/51 anonim válasza:
néha reszelt sajttal,ráolvad szépen
de leginkább csak egy bögre meleg teával
7/51 A kérdező kommentje:
Fúúú isteniek lehetnek amiket írtatok, ki fogom próbálni:) Köszi a válaszokat!:)
2011. máj. 23. 22:28
8/51 anonim válasza:
Zöldbab főzelékkel vagy teával, a férjem tejföllel.
9/51 anonim válasza:
pirított teveürüléket, és rothadt citromhéjat teszek rá és be a mikróba, néha meg ha olyan a kedvem a kukából szedek rá meglepetéseket, és elosztogatom a kicsiknek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!