Palacsintát mivel eszitek?
Figyelt kérdés
Én lekvárral, nutellával, kakaóval, olvasztott csokival szoktam. Ti?:)2011. máj. 25. 15:19
3/15 anonim válasza:
Túró, kakaó /cukros/, lekvár,dió /csokiöntettel/.. Darált csirkepörkölt+tejföl. Nyammm!!
4/15 anonim válasza:
Gomba-ananász:)))))))) Hú,de jó h mondod, olyan rég ettem már:)
5/15 anonim válasza:
Ha sós akkor: Hortobágyi húsospalacsintának csinálom meg, vagy szoktam bele tenni zöldségkeverékkes daráthúst, és betekerem, és póréhagymás öntetet készítek rá, isteni, és nagyon jól variálható kaja.
Ha édes akko: nutella, kakaóscukor, fahéjas cukor, jam, túró, puding (bármilyen).
Ha valami extrát akarok akkor pudingot teszek bele, begöngyölöm, leöntöm csokimázzal, és vagy darált diót szórok rá, vagy kókuszreszeléket vagy darált mogyorót, stb..:) Hirtelen ezek jutottak eszembe. Én imádom a palacsintát, mindig kitalálok valami új ízesítést:)
6/15 anonim válasza:
diós töltelék+csokiöntet,
őszibarack+vanília öntet,
főzött vanília krém+csokiöntet,
és a sima mezei:kakaós,túrós,lekváros,diós,mákos.
8/15 anonim válasza:
Nekem a kedvencem a fahéjas és a túrós palacsinta.:)
9/15 anonim válasza:
porcukor meg rácsurgatva citrom
10/15 A kérdező kommentje:
hmmm nyami.:) köszönöm a jó ötleteket! :)
2011. máj. 25. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!