Késsel-villával, vagy kézzel eszitek a virslit/ pizzát/ palacsintát?
Figyelt kérdés
2009. szept. 5. 22:04
1/25 anonim válasza:
Ha nagyon forró a kaja vagy előkelő helyen vagyok, akkor késsel-villával, egyébként kézzel.
2/25 anonim válasza:
Virslit késsel és villával
palacsintát és pizzát kézzel
3/25 anonim válasza:
virslit késsel villával
pizzát, palacsintát kézzel :D
4/25 anonim válasza:
Csakis kézzel. Kivéve, ha az illem kívánja meg az eszcájgot.
És a kukoricát is csak megragadjuk. Semmi hurkapálca.
Igazából a sült tarját is kézbe veszem, és úgy majszolom, miközben jövök-megyek a lakásban.
6/25 anonim válasza:
Mindent kézzel, de ha olyan helyen vagyok, akkor előkerül a kés, villa. :)
7/25 anonim válasza:
PIZZA - kézzel (étteremben
PALACSINTA - kézzel (nem is tudnám máshogy,már próbáltam:)
VIRSLI - villára rászúrom a közepénél és úgy harapom le a végeit felváltva egyszer az egyik oldalról egyszer a másikról :) Ha pedig nagyon forró, akkor villával felvagdosom kis darabkákra és utána a kis darabkákba szurkálom a villát :)
8/25 anonim válasza:
virslit csak villával (el lehet vele vágni a virslit), pizzát (pl pizzériában) késsel villával, de otthon előfordul hogy nem használok evőezközt, palacsintát evőezköz nélkül eszem.
9/25 anonim válasza:
Virslit késsel villával, pizzát ha itthon vagyok, és én csinálom, akkor szintén, ha büfébe, vagy valahol máshol, akkor kézzel, palacsintát mindig kézzel.
10/25 anonim válasza:
Virslit késsel és villával.
Palacsintát és pizzát kézzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!