Tócsit magában eszitek vagy valami feltétet tesztek a tetejére és ha igen mit?
Tejföllel vagy reszelt sajttal vagy csak úgy simán.
De ettem már úgynevezett szlovák pecsenyét is, amikor sertéspörkölt és párolt savanyúkáposzta mellé adják köretként - ez nagyon finom!
Szia Gabica27!
A tócsi lereszelt krumpli,liszttel tojással összekeverve:)Lehet felétek máshogy hívják....
tócsni
én is tejföl-reszelt sajt
vagy ketchup+párizsidarabok vagysonka+reszel sajt
kapros-túró
szalonna
fokhagymás-tejfölös szósz-reszel sajt
simán reszelt sajt
szalonna+hagyma
melegszendvicskrém
tükörtojás
zöldfűszeres vaj, sajtkrémek
paradicsom+szalámi+hagyma+sajt
Köszi :)))
Nálunk lapcsánka, nem kacsoltam tegnap :))
Amúgy nem szeretem, úgyhogy sehogy nem eszem meg.
Lapcsánka=tócsni.
Köretnek most menő.
Az én kedvencem a Lapcsánkára tálalt csirkemell csíkok.
Pofon egyszerű: kisütöd a lapcsánkát, minél nagyobbakra. Én akkorát szoktam, ami a serpenyő aljára teljesen elfér.
Csirkemellett felcsíkozod, olajon pirítod. Rengeteg foghagyma és bors kell hozzá (plusz só, delikát). De tényleg akkor jó, ha nagyon foghagymás. Mikor megpuhult, egy kis tejszínt elkeversz egy kanál liszttel, ezt hozzákevered (tűzről levéve, hogy ne kapódjon össze). A lapcsákára kell a jó bő levű csirkemellet rátálalni. Isteni finom. Étteremben ettem először, de rájöttem, h én is tudok ám ilyet :D
Utolsó ez jól hangzik sztem kipróbálom,köszi!!:)
Gabica nah látod,most már legalább tudod miről van szó:D Bár lehet tócsninak hívják...,mind1!
És köszönöm mindenkinek a választ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!