Ha fehér csokit megolvasztok és rákenem a muffinok tetejére, akkor megszilárdúl, vagy csak lefolyik majd?
Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 10:04
1/5 anonim válasza:
Megszilárdul, csak ki kell kísérletezni, mennyi csoki az, ami megmarad a tetején. Valószínűleg kevesebb kell, mint elsőre tippeled. Próbáld meg, hogy egy késsel kicsit elkened a tetején, a széle meg fog folyni szépen, de nem folyik le.
2/5 anonim válasza:
Ha kihűlt muffinra öntöd, és a csokihoz nem kevertél valamit (vaj, víz..), akkor annyira nem fog lefolyni.
Csinálhatod úgy is, hogy kanállal csigavonalat leírva öntöd rá, úgy hamarabb szilárdul. Csak persze a kanálba és edénybe is... Gyorsan és ügyesen dolgozz!
3/5 A kérdező kommentje:
köszi, majd megírom milyen lett:)
2011. aug. 8. 12:06
4/5 anonim válasza:
Egy csepp olajat tegyél hozzá, és gyorsan keverve olvaszd. Ha van kedved, akkor gőz fölött. Ha hülni kezd, akkor látni fogod, hogy dermed vissza. Szóval, jó lesz.
5/5 A kérdező kommentje:
megcsináltam, de kezelhetetlen volt, így tettem bele pici vízet, így meg túl híg lett :S...de azért nagyjából megdermedt, fini lett.
Legközelebb kipróbálom az olajcseppes verziót.
amúgy nagyon finom meggyes-csokis muffinnal:))
2011. aug. 8. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!