Ti ezeket hogy eszitek?
én eleve nem tudom az ilyet megenni, mert nekem túlságosan is édesek.. de a családban én fozok, s mindig estére van rá igény.. tehát nálunk vacsiként megy...
nem kell belole eszméletlen nagy mennyiséget készíteni, csak annyit, amennyi jólesik, s akkor akár vacsiként is megállja a helyét.. de ha reggel van elég idod vele poszmotolni, akkor reggelinek is tartalmas, s legalább segít elindítani a napodat..
ez szerintem sem ebéd, esetleg a mákusguba, ha kiadós leves (babgulyás, káposztaleves, halászlé) van elotte..
(1. vagyok)..
amúgy reggelire: rántotta, bundás kenyér, pirítós, korozott paradicsommal és paprikával, lágytojás sok zoldséggel, jogurt egy kis zabpehellyel és gyumolccsel..
vacsorára akár tejbegriz, tejberizs (bár ezt csak a családnak fozom meg), de amúgy sok-sok zoldség - túró / hal / tojás / sajt.. vagy héjában sult krumpli savanyúkáposztával..
remélem, hogy tudtam segíteni =)
Szia!
Igen, segítettél, köszönöm. :)
Elég szétszórt vagyok, össze-vissza eszek, inkább csak nassolok, minthogy rendesen étkezzek. Nem is rendes kaját szoktam, mirelit és félkész dolgokat, de érzem, hogy ez baromi egészségtelen, szeretnék változtatni.
Ezért kértem a tippeket :)
Második válaszoló fogyózik vagy súlyt tart szerintem, amúgy én is ilyeneket eszek:)
Nálunk is a családnak van csak, kiadósabb leves után,
vagy egytálétel után, de van, hogy vacsorára.
Én reggelire mindig mást eszek.
-zabkása almával, joghurttal vagy túróval
-tk kenyér, főtt tojás, uborka, retek
-tk kenyér, sonka, sovány sajt, zöldségek
-tükörtojás, paradicsom
-rántotta mindenfélével ami van itthon
-tk magvas zsemle, körözött, paradicsom
vacsorára
zöldésg, gyümölcs, husos levesek(lightosabb-szal tészta nélkül, májgombóc a betét, sok sok öldség, pulykahusi(pl gulyásleves vagy raguleves)
rizs párolva hozzá hús vagy hal és saláta
rántotta
főtt tojás
paradicsomos hal
sült máj, hal, hús
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!