Hogy lehet kiszedni a legegyszerűbben a nyers tojásból az oda nem illő barna pontokat illetve a fehér részt?
Figyelt kérdés
Mi az a fehér cucc benne amúgy? Elég gusztustalan.2018. szept. 23. 21:22
1/14 anonim válasza:
Milyen feher cucc? En csak kisse összesűrüsödött feherje darabokat szoktam látni. A barnát meg ugy szoktak, ha olyat sütök, hogy kiskanállal kiszedem a tálból.
2/14 anonim válasza:
A "fehér cucc" a jégzsinór, az a dolga, hogy középen tartsa a sárgáját!
3/14 A kérdező kommentje:
Én féltem hogy a megtermékenyítés közben maradt ott a kakastól és hogy rossz dolog ez a jégzsinór.
2018. szept. 23. 21:41
4/14 anonim válasza:
A barna cucc a petesejt, a fehér pedig a köldökzsinór.
5/14 anonim válasza:
Vagyis valami olyasmi szerepet tölt be, mint a köldökzsinór...
6/14 anonim válasza:
Kerdező!
Nem tudom milyen tojás. De ha csak tyúkokat tartanak, illetve az etkezési celű tojásos tyukomat külön, akkor ott se kakas, sem megtermékenyítes.
Az előttem leírtakkal pedig egyetértek!
8/14 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele. Süsd meg azt' jó étvágyat!
9/14 anonim válasza:
Nyugi, ezeknek a tojások ak sose volt köze kakashoz
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :D Végre megnyugodtam.
2018. szept. 23. 23:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!