Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy lehet kiszedni a legegysz...

Hogy lehet kiszedni a legegyszerűbben a nyers tojásból az oda nem illő barna pontokat illetve a fehér részt?

Figyelt kérdés
Mi az a fehér cucc benne amúgy? Elég gusztustalan.

2018. szept. 23. 21:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"nyers tojásból az oda nem illő "


Nincs ilyen, hogy nem oda illő. :) Minden oda illik. Nyugodtan megeheted.

2018. szept. 26. 07:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
(... a jégzsinór egyébként nem egészen köldökzsinór szerepet tölt be, mert az esetleges embrió a sárgájából táplálkozik, tehát nem kell neki zsinóros összeköttetés, a jégzsinór meg a tojás héja és a sárgája között van. Mechanika sérülésektől védi az embriót, mert kifeszítve, de rugalmasan a tojás közepén tartja a sárgáját, hogy mindenhonnan fehérje vegye körül.)
2018. szept. 26. 07:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
(... egyébként tök ugyanaz az anyag, mint a fehérje. Ha felütöd a tojást, egy lapos edénybe, azt is láthatod, hogy a fehérje egy része elfolyik, más része kicsit jobban egyben marad, mert sűrűbb. Na hát a jégzsinór meg még sűrűbb, extra sűrű, így módosult, mert erősnek kell lennie. De ugyanaz az anyag.)
2018. szept. 26. 07:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim ***** válasza:

Kinövöd, ne aggódj.

Én gyerekkoromban mindig leszűrtem a pörkölt szaftban úszkáló hagymadarabokat, mert nem tetszett.

Aztán egyszer "beütöttem a fejem" és minden ilyen hülyeségem elmúlt.

2018. szept. 28. 14:43
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!