Mi az ízbeli különbség a barna és a fehér csiperke gomba között?
Figyelt kérdés
Ma vettem először barnahéjút, de ahogy felhúztam a bőrét egy helyen, pont ugyanolyan, mint a fehér csiperke, csak drágább volt.#barnacsiperke #fehércsiperke
2017. dec. 10. 19:40
1/4 anonim válasza:
Nem szabad a gomba bőrét lehúzni, abban van a legtöbb ízanyag...
Amúgy a barna ízesebb, aromásabb, mint a fehér, készítsd el ugyanazt az ételt mindkettőből és meglátod.
2/4 anonim válasza:
A barna csiperke húsa keményebb, nem esik annyira össze, mint a fehér.
Intenzívebb gomba íze van, sokkal jobban érződik az tételekben.
3/4 anonim válasza:
Finomabb, ízesebb.
A héját ne szedd le.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nem is akartam lehúzni a héját, csak kiváncsiságból néztem meg :)A fehérnek sem szoktam, és csak puha papírtörlővel szoktam letisztítani.
Ezt a barnát sajnos le kellett öblítenem, mert tőzeges volt, nem volt elég a papír.De ruhára terítve gyorsan megszáradt.
Örülök a válaszaitoknak, hogy ízesebb a fehérnél, ez is lenne a célom vele.
Mégegyszer köszi:))
2017. dec. 11. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!