Mi a különbség a hatlapos és a hókocka lapjai között?
Nem vagyok túl gyakorlott a sütésben, de nekem elég egyformának tünik a kettö, ezért szeretném, ha segítene valaki tapasztaltabb ember.
Köszönöm elöre is.
A hatnapos tésztájában zsír van és nem vaj, és nincs benne tojás.
Ettől függetlenül el tudom képzelni, hogy jó lenne a hókocka krémjével is.
Igen, megcsináltam, és semmi különbség sem volt, a család szerint sem, és tudták, hogy ez teszt, szóval müködik.
Sajnos a receptet elkevertem, de a neten találtam.
Viszont a hókocka hasonló tésztából van, itt van a szalalkális változathoz egy link:
és itt egy sütöporos:
Ezek is teljesen egyformák készen, viszont belölük ki tudod találni, mennyi sütöpor kell a hatlaposba.
Megprobálom még megkeresni azt, amit csináltam, de nem biztos, hogy sikerül.
Nekem még képekről sem tűnik egyformának. Simán megmondható, hogy melyik melyik.
A hatlapos hat lapból áll, és a tészta állaga, vastagsága is más mint a hókockának.
A krém is más. A hatlaposnál nekem a kedvencem a karamellás pudingos. Kakaós, csokis krémmel még nem is ettem, de az is finom lehet.
A hókocka krémje meg egy vaníliás krém, ami vastagabban van kenve, mint a hatlaposnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!