A liszthez adj hozzá kevés búzadarát + tej és víz keverékével készítsd.állnia kell a kikevert tésztának 1-2 órát hideg helyen azután lehet kiszaggatni.Senki sem mondja majd meg h tojás nélkül készült!
2021. jún. 1. 09:18
Hasznos számodra ez a válasz?
15/24 anonim válasza:
A nokedli attól lesz keményebb vagy puhább, hogy mennyi a liszt+víz aránya.
Én teszek a nokedlitésztába tojást, de életem csóróbb szakaszában tojás nélkül is csináltam és semmi gond nem volt vele. Ízre ugyanaz az eredmény jött ki, csak a színe volt fehérebb.
2021. jún. 1. 09:18
Hasznos számodra ez a válasz?
16/24 anonim válasza:
Amint a forró vízbe teszed, szét fog esni és nem nokedli lesz, hanem lényeégben 'elporlik' a vízben és egy gusztustalan masszát kapsz.
Ha puhább nokedlit szeretnél, használj picit több vizet a tésztába és keveset főzz egyszerre (tojással!)
2021. jún. 1. 14:42
Hasznos számodra ez a válasz?
17/24 anonim válasza:
16.os: ne írj hülyeségeket! Ha jó minöségü lisztböl készült tojásmentes nokedlitésztát forró vízbe szaggatsz, NEM FOG szétesni, föleg nem ELPROLADNI!
Legalább próbáld ki, MIELÖTT öejáratod magad!
2021. jún. 1. 14:59
Hasznos számodra ez a válasz?
18/24 anonim válasza:
"jó minőségű" liszt... na itt bukik a legtöbb projekt
2021. jún. 1. 16:46
Hasznos számodra ez a válasz?
19/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Jó minőségű liszt pl. a Nagyi Titka? Nekem Spar Budget liszt van itthon, gondolom az nem jó minőségű ehhez.
2021. jún. 1. 21:43
20/24 anonim válasza:
Nem tudom mit értetek “jó minőségű” liszt alatt, én hol a Coopban, hol a Tescóban kapom le a lisztet a polcról és gyártom vele a hibátlan galuskát tojás nélkül, mivel tojást nem ehetek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!