Házi majonéz - csak tojássárgájával vagy egész tojással?
Figyelt kérdés
Láttam recepeteket, van amelyik egy egész tojást ír, van amelyik csak sárgáját. Melyik a helyes?2021. ápr. 30. 12:40
1/12 anonim válasza:
Én eddig csak sárgájával láttam😮
3/12 anonim válasza:
ahhoz, hogy sárgája legyen kell egy egész...
4/12 anonim válasza:
Én is csak sárgájával csinálom. Alapvetően az képzi az emulziót az olajjal + mustárral.
Van, aki "szaporítás" céljából egészből csinálja, de szerintem kár elrontani.
5/12 anonim válasza:
Csak sárgájával szoktam, egyszer próbáltam egész tojással, mert többet szerettem volna csinálni, de nem volt elég tojásom, de sajnos nem lett valami jó. Nem volt ehetetlen, de jónak sem mondanám. :)
7/12 anonim válasza:
... es ezt itt kell megkerdezni? :)
- tubusos majonezbol! :D
9/12 anonim válasza:
Számomra felfoghatatlan, hogy egy olyan alap receptet, mint a majonézét hogyan tudnak elrontani ilyen alapvető butasággal. Akármilyen tankönyvet kinyitunk, ott van benne feketén-fehéren, hogy tojássárgája kell bele. Nem az van, hogy egyikben ez, másikban az, fixen sárgája van minden könyvben, nem is lehetne máshogyan.
10/12 anonim válasza:
Ó dehonnem, mindig ki kell találni valami agyament baromságot ugye... de ha nem akkor el lehet adni a ...nélkül, a ... 5 perc alatt és hasonló kamuzásal mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!