![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Nekem a házi, már csak azért is, mert a boltiból készült ételeken a szósz másnapra teljesen felhígul.
Eleinte a tejfölre gyanakodtam, kipróbáltam az összeset, még háztól is vettem "igazit" és az eredmény ugyanaz. Mióta magam készítem a majonézt, azóta nincs ilyen gondom.
A házinak az íze egyébként teljesen tőled függ, így olyanra csinálod, amilyenre neked tetszik.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Ez:
https://www.youtube.com/watch?v=rzj-iNCMiaA
És tényleg 4 perc, viszont arra figyelni kell, hogy ebben nincs tartósítószer.
A bolti meg nem tudom miből van, hogy a hűtés nélküli polcokon tárolják és így is eláll hónapokig.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
A házi.
A bolti majonézbe belekeverik a tojásfehérjét is (és még ki tudja, mi mindent), míg az eredeti majonéz tojássárgából, mustárból, olajból és némi fűszerből (pl. só, bors) áll.
Közel sem egyforma az ízük.
Persze aki mindig a boltit ette és ahhoz szokott hozzá, más véleményen is lehet.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Erre az tud válaszolni, aki már csinált, vagy evett házit.
Ha csinált és mégis a boltit tartja finomabbnak, akkor felmerül a kérdés, hogy ő miért nem csinálta finomra?:)
Aki meg soha nem csinált, vagy evett házit, az minek alapján válaszol?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
4. válaszoló vagyok, és sokszor csinálok itthon majonézt.
Először boltban vettem, de őszintén szólva nagyon nem ízlett.
Kipróbáltam az itthoni receptet, azóta sem én, sem a családom nem eszi a boltit.
De ízlések és pofonok, ezért az ilyen kérdésekre csak szubjektív választ lehet adni.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
8: de mixeer nélkül, egy sima habverővel is két perc alatt készen van...
Én a jobb oldali spirálist szeretem, kis mennyiségből (1 tojás) is prímán meg lehet csinálni a majonézt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!