Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Philadelphia krémsajtot...

Philadelphia krémsajtot tényleg szokták édességekhez használni?

Figyelt kérdés
Ha igen, melyiket ? Meg az nem sós?
tegnap 14:15
 1/3 anonim ***** válasza:
76%

Natúr krémsajtot szoktak de nem philadelphiát mert egy olcsóbb sajtkrém nem túl intenzív ízű.

Egyébként sajttortábs de ebből is kevesebb kell mert nyilván sós ellenben egy mascarponévdl.

tegnap 15:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
52%

Igen. Sajttortákhoz.

Én erre a célra viszont natúr tömlős sajtot hasznalok. Ugyanaz van benne de negyedannyiba kerul. Penteken oeldaul citromos sajttorta szeletet vittem a kollegaknak. Felvert tejszinhez sajtkrem, porxukor, citromle es zselatin

tegnap 18:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Néha az édességeknek jót tesz egy kis só.


Sós karamellát ettél már? Vagy a Lindt sólemezkés csokiját?

Kalácsba is kell egy csipet.


A mangót is sóval és szárított csilivel eszik a távolkeleten. Kihozza az ízét.


De egyébként igen, a mascapone is hasonló sajt, az is enyhén sós, tiramisuba is használjuk.


Boba tea feltétek között is van krémsajtos, ez egy ilyen dús, enyhén sós feltét, kivállóan megy a csokis, matchás, karamellás italokhoz.

[link]

ma 01:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!