Philadelphia krémsajtot tényleg szokták édességekhez használni?





Natúr krémsajtot szoktak de nem philadelphiát mert egy olcsóbb sajtkrém nem túl intenzív ízű.
Egyébként sajttortábs de ebből is kevesebb kell mert nyilván sós ellenben egy mascarponévdl.





Igen. Sajttortákhoz.
Én erre a célra viszont natúr tömlős sajtot hasznalok. Ugyanaz van benne de negyedannyiba kerul. Penteken oeldaul citromos sajttorta szeletet vittem a kollegaknak. Felvert tejszinhez sajtkrem, porxukor, citromle es zselatin





Néha az édességeknek jót tesz egy kis só.
Sós karamellát ettél már? Vagy a Lindt sólemezkés csokiját?
Kalácsba is kell egy csipet.
A mangót is sóval és szárított csilivel eszik a távolkeleten. Kihozza az ízét.
De egyébként igen, a mascapone is hasonló sajt, az is enyhén sós, tiramisuba is használjuk.
Boba tea feltétek között is van krémsajtos, ez egy ilyen dús, enyhén sós feltét, kivállóan megy a csokis, matchás, karamellás italokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!