Egyértelműen a házi.
Nem létezik olyan bolti kész majonéz, aminek ne lenne az a tipikus mellékíze.
A boltit beízesítve (nem kicsit kell utánízesíteni!) el lehet érni valami hasonló végeredményt, de nyilván jobb, ha az alapja is jobb, és nem tákolgatni kell, hanem a jó alapot lehet beízesíteni.
Én szakács vagyok, tanuló koromban nem is hallottunk olyanról, hogy egy konyhán ne "házilag" kevert majonéz, illetve tartár lett volna.
Aztán jött sokféle hatóság sokféle agyfosása, úgyhogy mostanra már mindenhol kész majonézzel dolgoznak, és azt kell valami elfogadható szintre beízesíteni.
Ezt csak azért mondom, hogy mindkét verzióból mögöttem van már sok száz liter, és kész majonézből is sok márka, ezek alapján mondom, hogy hacsak valaki nem szokta meg a műanyag boltit, egy normál ízlésű embernek a házi a jobb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!