Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Van egy nagy méretű kandallóm....

Nagybikatok kérdése:

Van egy nagy méretű kandallóm. Kenyeret szeretnék sütni a tetelyén.mivel fedjem le?

Figyelt kérdés
Lemezből tervezem hegeszteni csak ilyen levehető dolgot ami alá befér a kenyér sütő edény.de már ott kezdődik a baj hogy akkora darab lemezem nincs is. Szóval ha valakinek eszébe jut ilyen dolog amit rá lehet fordìtani a kandallóra úgy hogy alá férjen az edény az írja már meg. Télen ígyis úgyis fűteni kell.

2022. okt. 3. 11:05
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/113 A kérdező kommentje:
Nem trollkodok. Leírtam mi az elképzelés. Most az egy más kérdés hogy nem olvassátok el...
2022. okt. 4. 12:58
 52/113 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolkoztál még azon, hogy veszel egy kenyérsütőgépet?
2022. okt. 4. 12:59
 53/113 A kérdező kommentje:
De, de leírtam már. Fűtök ígyis úgyis. Nem lenne rossz "ingyen" megsütni...
2022. okt. 4. 13:01
 54/113 anonim ***** válasza:
100%
53: azon a hőfokon semmit nem fog megsülni. lesz egy összeszáradt bodagod, ami belül még nyers.
2022. okt. 4. 13:04
 55/113 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt nem tudjuk, miért kellünk neked ehhez. Mi a mi szerepünk? Mindenkinél okosabb és ügyesebb vagy. Akkor miért küzdesz velünk már 50 válaszon át, velünk hülyékkel, akik csak furtonfurt azt ismételgetjük, hogy nem lesz jó?
2022. okt. 4. 13:04
 56/113 anonim ***** válasza:
100%
Mestertrollkenyér lesz ebből, mindenki meglátja... :)
2022. okt. 4. 13:16
 57/113 anonim ***** válasza:
100%

#48, meg még kitudja hanyadik vagyok.

Ha öntött vas a teteje, amit közvetlenül ér a láng, végülis nem tartom teljesen kivitelezhetetlennek.

Viszont mindenképpen első körben valami fix "mini kemencét" látok életképesnek. Egy ilyen fém búra rengeteg hőt lead.

Ha ilyennel próbálkoznék, kisebb , vastagabb samott téglából raknék körbe 3 oldalról egy falat, és samottlappal takarnám le.

És egy beilleszthető samott lappal zárnám be a 4. oldalon, mint egy kemence ajtaját.

Ha jól illeszkedik a samott, azt se kéne fixre rakni, le lehetne szedni, ha úgy van, viszont sütés előtt órákkal felpakolnám rá ezt az építményt.

Néhány méretre vágott elemből 3 perc felrakni, 3 perc leszedni, de legalább nagyobb esélyt adnál magadnak, mint ezzel a lemez hülyeséggel.

2022. okt. 4. 13:21
 58/113 A kérdező kommentje:
Igen, öntöttvas a teteje. Én is gondolkozom még hogy a lemezt, hogy tudnám "szigetelni"...ha agyaggal körbe kenném? Mondjuk úgy hogy közé tennék drótot vagy elektródákat mint a beton vasalat?
2022. okt. 4. 13:38
 59/113 anonim ***** válasza:
100%

58: a feleséged mit fog ehhez szólni...?

AGyongányolsz egy szobai berendezési tárgyat. :-D

2022. okt. 4. 13:40
 60/113 A kérdező kommentje:

Te mindig találsz valamit amibe bele tudsz kötni 🤣😅.

Te szerintem itt éled az életed. Még jó hogy nem jarok ide sokat

2022. okt. 4. 13:46
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!