Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Van egy nagy méretű kandallóm....

Nagybikatok kérdése:

Van egy nagy méretű kandallóm. Kenyeret szeretnék sütni a tetelyén.mivel fedjem le?

Figyelt kérdés
Lemezből tervezem hegeszteni csak ilyen levehető dolgot ami alá befér a kenyér sütő edény.de már ott kezdődik a baj hogy akkora darab lemezem nincs is. Szóval ha valakinek eszébe jut ilyen dolog amit rá lehet fordìtani a kandallóra úgy hogy alá férjen az edény az írja már meg. Télen ígyis úgyis fűteni kell.

2022. okt. 3. 11:05
 71/113 anonim ***** válasza:
100%

Töltsd fel egy képmegosztóra, aztán a kapott linket tedd be ide. Várjuk.

pld. [link]

2022. okt. 19. 18:58
 72/113 anonim ***** válasza:
100%

Na, én vagyok, aki lehetségesnek tartotta.

Képfeltöltés.eu

képküldés.com, stb.

A kályhára épített búráról is csinálj képet!

Amúgy utólag még olyan jutott eszembe, (ugye a hőszigetelés volt egy sarkalatos pont)

hogy egyszerűen dupla falú lemezből kéne meghegeszteni.

Egy gáz (jelen esetben levegő) molekulái távol vannak egymástól így a levegő egész jó hőszigetelő.

Lást dupla ablak. Vagy sivatagba épített snowboard pálya...

szóval egy dupla búra, a 2 réteg közt 2 cm légréssel, jó hőszigetelő lehet!

2022. okt. 19. 19:15
 73/113 anonim ***** válasza:
84%

Igen-igen, kell a búráról is a képe!

És még így sem lehetünk biztosak benne, hogy a búra alatt sütötte. :-D

2022. okt. 19. 19:19
 74/113 anonim ***** válasza:
100%

73, ha van búra, miért ne ott sütötte volna?

Neked volt az utóbbi 20 évben egyetlen őszinte megnyilvánulásod?

Csak mert ilyenkor mindig rácsodálkozom, mekkora szarömleny társadalomban élünk...

2022. okt. 19. 19:36
 75/113 A kérdező kommentje:
Korán örültem!! A kenyersütőm olyan mint egy kacsasütő! Van teteje. Ameddig a teteje rajta volt tök jó volt minden meg is nőtt szép nagyra. Ahogy levettem a fedőt ahogy sütőben szoktam utolsó 10 percben ott kezdődött a baj. Nem sült meg a teteje.kezdetleges nagyon, de ha így marad is a korábbi 1 órás gázsütési időt kb. 20 percre tudom leszorítani.mert kb. Annyi idő kellett volna hogy a teteje is átsüljön. Szóval ha így marad(nem fog így maradni) akkor is 3 kenyeret sütök meg abból az 1 óra gázhasználatbol amiből eddig csak 1 kenyerem volt. Kicsit csalódtam, de azért még van az alján is hézeg ahol felfekszik a kandallo tetejére. Ott is távozik a hő...de ahogy mondtam is ha így marad harmadára csökkentem a sütés árát. Ami 1000ft-os kenyér mellett nem mindegy! Be kell látnom hogy volt igazatok is, de nem sok hiányzott hogy minden oké legyen. Arról meg nem is beszéltem ha csak 600gm-os kenyeret próbáltam volna es nem a dupláját még az sincs kizarva hogy átsül!!!
2022. okt. 19. 20:00
 76/113 A kérdező kommentje:

Ez a dupla dolog nem lehet rossz. Nincs időm mindig ezzel foglalkozni. Tegnap "fejeztem be"

Ma gondoltam rápróbálok hogy mit is mutat. A búrát nem fotózom de a kenyeret elküldöm. A búrát a kinézete miatt mert ugy voltam vele ha nem működik addig minek szenvedni a csiszolással stb.

2022. okt. 19. 20:03
 77/113 anonim ***** válasza:
100%
Fényképet nem kapunk?
2022. okt. 19. 20:05
 78/113 A kérdező kommentje:
Ilyen volt fél óra után mikor ránéztem
2022. okt. 19. 20:08
 79/113 A kérdező kommentje:
2022. okt. 19. 20:09
 80/113 A kérdező kommentje:
Képfeltöltést nem engedi. Ahogy látom ez meg nem sikerült. Írjatok egy oldalt amit enged is.
2022. okt. 19. 20:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!