Nagybikatok kérdése:
Van egy nagy méretű kandallóm. Kenyeret szeretnék sütni a tetelyén.mivel fedjem le?
Figyelt kérdés
Lemezből tervezem hegeszteni csak ilyen levehető dolgot ami alá befér a kenyér sütő edény.de már ott kezdődik a baj hogy akkora darab lemezem nincs is. Szóval ha valakinek eszébe jut ilyen dolog amit rá lehet fordìtani a kandallóra úgy hogy alá férjen az edény az írja már meg. Télen ígyis úgyis fűteni kell.2022. okt. 3. 11:05
81/113 anonim válasza:
82/113 A kérdező kommentje:
Na szóval itt van 20-30 perc után. Ettől még nagyobb volt utána szóval ameddig a fedő rajta volt örültem.
2022. okt. 19. 20:33
86/113 A kérdező kommentje:
Ez pedig a tanuló pénz... 200ft kb. Látszik hogy a teteje nem sült meg.meg picit össze is nyomtam. Össze is esett ahogy levettem a fedőt. Már bánom hogy nem dobtam be 20 percre a sütőbe, már késő...
2022. okt. 19. 20:36
87/113 anonim válasza:
De hát mitől sült volna meg a teteje, ha a "kemencét" levetted a tetejéről...????
A kacsasütő (fedeles) mini-kemenceként működik. De mit gondoltál, honnan lesz fedél nélkül 200 fok...???
88/113 A kérdező kommentje:
Azt mondod ha a tetejét rajta hagyom akkor megsül?
2022. okt. 19. 20:40
89/113 anonim válasza:
Nem rossz...
Nagyok a lyukak, van tartása, formája, forma nélkül is...
Van hova fejlődni, de nem rossz!
Az elbaszottra:
nem föltétlenül gondolom, hogy a sütő erre megoldást jelentett volna!
A textúráján sokkal inkább technológiai hibák látszanak!
90/113 anonim válasza:
Nyilván jobban, mint így... Hát így gyakorlatilag a szobahőmérsékletet kapta fedél nélkül.....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!