Nagybikatok kérdése:
Van egy nagy méretű kandallóm. Kenyeret szeretnék sütni a tetelyén.mivel fedjem le?
Figyelt kérdés
Lemezből tervezem hegeszteni csak ilyen levehető dolgot ami alá befér a kenyér sütő edény.de már ott kezdődik a baj hogy akkora darab lemezem nincs is. Szóval ha valakinek eszébe jut ilyen dolog amit rá lehet fordìtani a kandallóra úgy hogy alá férjen az edény az írja már meg. Télen ígyis úgyis fűteni kell.2022. okt. 3. 11:05
11/113 anonim válasza:
Amennyiben hagyományos kandallóról van szó, én fedeles cserépedényben készítenék kenyeret.
12/113 A kérdező kommentje:
Egy próbát megér. Van is olyan otthon. De gondolom abban is jobban átsülne ha le lenne fedve valamivel, de köszi!
2022. okt. 3. 13:58
13/113 anonim válasza:
A fedelével. Letakarva kezd el, és a végén a vedd le, hogy meg tudjon pirulni. Öntött vas edény is jó, és azt nem kell beáztatni. A jó, régi hagyományos, nehéz vastag falu.
14/113 A kérdező kommentje:
Valaki írta hogy balesetveszélyes... hát maga az egész kandalló egy veszélyes dolog akkor. Ennyi erővel nem rakok a tűzre mert balesetveszély
2022. okt. 3. 14:22
15/113 A kérdező kommentje:
Jaaa. Életveszélyes!
2022. okt. 3. 14:23
16/113 anonim válasza:
14: könyörgöm, mutasd már meg, hogy MILYEN kandallóról van szó!!!
Rébuszokban beszélsz, csak sejteni tudjuk, hogy mit akarsz egyáltalán....
17/113 A kérdező kommentje:
2022. okt. 3. 14:35
18/113 anonim válasza:
Na, legalább már a kiindulási pont megvan.
További kérdés: mekkora szigetelés van a teteje alatt???
Hogy lesz ott 200++ fok a tetején egyáltalán? Aztán: milyen tálcát és hogyan applikálsz rá, hogy hézagmentesen rálapuljon, ergo ne vesszen el hőenergia...? A hő miatt eleve térben torzulhat bármilyen tepsi (a normál sütőben is szoktuk hallani a pattanást), tehát nem illeszkedik rá.
Több sebből vérzik ez az ötlet...
19/113 anonim válasza:
Hát én nem ilyenre gondoltam, amikor a cserépedényt, vaslábost javasoltam. De én ezt nem is nevezném kandallónak (noha tudom, ilyen néven lehet venni
20/113 anonim válasza:
Esetleg ilyesmi kerámia "harang"...???? Lyukak nélkül... De továbbra is kétlem, hogy elég lesz a hő....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!