Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Szerintetek meg lehet még enni?

Szerintetek meg lehet még enni?

Figyelt kérdés
Tegnap csináltunk sült halat. Sütőben sült, nagyon fáradt voltam este, elfelejtettem betenni a hűtőbe. 8,9 órát volt kint. Szerintetek megromlott? Szagra amúgy semmi baja, már hűtőben van.

febr. 5. 07:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
29%
Én biztosan nem enném már meg. A hal nagyon hamar megromlik
febr. 5. 07:45
 2/13 anonim ***** válasza:
84%

1-es: "a hal nagyon hamar megromlik" a NYERS halra vonatkozik, megsütve nem érvényes.

Kérdezö: ha a szaga meg íze jó, akkor nyugodtan megeheted, legfeljebb forrósítsd fel rendesen

febr. 5. 07:56
 3/13 anonim ***** válasza:
72%

A hal elég könnyen romlik,de azért éjszaka az ember lentebb veszi a fűtést.

Valószínű jó még.

febr. 5. 08:53
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem enném meg. Egész éjjel kint volt. Semmit sem ennék meg így, nem ám halat.
febr. 5. 09:00
 5/13 A kérdező kommentje:

Amikor megfőzöd a kaját este kilenc tízkor, szerinted mikor tudod hűtőbe tenni? Bizony annak több óra kell mire lehűl. A hal neccesebb dolog valóban. De te a kondér levest betennéd forrón a hűtőbe, vagy mi?

febr. 5. 09:13
 6/13 anonim ***** válasza:
52%

5: Nem este 10-kor szoktam főzni. Én nem is hinném, hogy ez az általános, hogy mindenki este 10-kor főz.

Egyébként meg halról volt szók, az meghűl 10 perc alatt.

A kondér levest meg ilyen időben simán ki lehet tenni az erkélyre, teraszra, ha nem akarod még a hűtőbe tenni.

febr. 5. 09:15
 7/13 anonim ***** válasza:
70%
6-os: szerinted mindenkinek van erkélye vagy terasza? Elárulom, a többségnek nincs.
febr. 5. 09:35
 8/13 anonim ***** válasza:
49%

5- én nem szoktam éjszaka főzni, így nem tudom.

De egy éjszaka kint maradt halat nem ennék meg. Bár nálunk központi fűtés van, ilyen hideg éjszakákon fel rakják a fűtést és 25 fok van a lakásban.

febr. 5. 10:03
 9/13 anonim ***** válasza:
7: A hal továbbra is kihűl 10 perc alatt erkély nélkül is.
febr. 5. 10:36
 10/13 A kérdező kommentje:
Pont ezért tettem fel a kérdést, hogy jó e még, mert nekem is kétségeim voltak, mivel a hal kihűl. Kíváncsi voltam a válaszokra. Amúgy nincs baja, ettem belőle. De te azt mondtad, semmit se ennél meg így. Ez volt a válasz, erre reagáltam. És azért főzök este, mert tényleg máskor nincs időm. Van, amikor előbb, van, amikor később tudok. Este hatra értem haza, de ehhez neked most semmi közöd. A többieknek köszönöm.
febr. 5. 10:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!