Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Szerintetek meg lehet még enni?

Szerintetek meg lehet még enni?

Figyelt kérdés
Tegnap csináltunk sült halat. Sütőben sült, nagyon fáradt voltam este, elfelejtettem betenni a hűtőbe. 8,9 órát volt kint. Szerintetek megromlott? Szagra amúgy semmi baja, már hűtőben van.

febr. 5. 07:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10: Most az a baj, hogy én nem enném meg, és mást sem?

Én is normálisan válaszoltam. Először csak annyit írtam, hogy nem enném meg. Szerintem ebben semmi rossz nincs, és ez is hasznos, vagy ha nem, akkor is ugyanolyan válasz, mint a többi. Ezért nem értem, hogy minek kellett kihangsúlyozni, hogy a többieknek köszönöd.

Semmi baj, ha későn főzöl. Nem is írtam ilyet sehol. Ha visszaolvasol, akkor látod, hogy te reagáltál úgy, mintha mindenkinek tudni kéne, hogy mikor főzöl. Azért kapásból nem arra gondol az ember, hogy valaki este 10-kor főz.

febr. 5. 11:22
 12/13 A kérdező kommentje:
Oké, bocs, köszi mindenkinek :D
febr. 5. 11:37
 13/13 anonim ***** válasza:

" De te a kondér levest betennéd forrón a hűtőbe, vagy mi? "

Nem, az emberek szerencsére nagy része ismeri azt a módszert, hogy "hideg vízfürdő".

febr. 6. 16:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!